İstanbul Esnafspor ikinci yarıda farka koştu

İstanbul Esnafspor ikinci yarıda farka koştu

İstanbul 2.Amatör ligi 13.grubta zirve takibini sürdüren İstanbul Esnafspor evinde grubun güçlü takımlarından Üsküdar İcadiyespor'u misafir etti. İlk yarısı berabere biten ve İkinci yarıda maçı kopararak 6-1 kazanan İstanbul Esnafspor iddiasını sürdürdü.

Sarıgazi Stadında oynanan ve grubun iddialı iki takımının mücadelesini Aytaç Geçgel, Sergen Yurtseven, Ertunç Kaplan hakem triosu yönettiler.

Aşırı sıcak havada oynanan ve grubun üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadeleye, iki takımında kazanma arzusu içinde olması ortaya keyif dolu futbol çıkarırken, iki ekibin etkili futbolu gözlerden kaçmadı. Çekişmeli geçen ilk yarının 38.dakikasında konuk ekip Üsküdar İcadiyespor'da golcü Batuhan fırsatçılığını gösterip takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Ev sahibi İstanbul Esnafspor bu gole 3 dakika sonra Ahmet Hasan Hüseyinoğlu'nun attığı golle cevap vererek skorda dengeyi sağladı ve ilk yarı beraberlikle geçildi.

Esnafspor ikinci yarıda coştu

İkinci yarıya hızlı başlayan iki takımda beraberliği bozmak adına ataklarla başlasada golü bulan ekip ev sahibi İstanbul Esnafspor oldu.60.dakikada Ersan Yılmaz attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi.

Bu golden sonra sonra ataklarını sıklaştıran Esnafspor mücadelede üstünlüğü ele alırken oyunu rakip yarı alana yığarak golleri peşpeşe sıralamaya başladı. Onur Gezginci(2) ve Emrah Bolelli(2) ile golleri bulan Sancaktepe temsilcisi mücadelede 6-1 öne geçti. Maçın son dakikasında  İcadiyespor attığı golle maçın skorunu belirledi. İstanbul Esnafspor 6 - Üsküdar İcadiyespor 2

esnafspor1-001.jpgesnafspor2-001.jpgesnafspor3-001.jpgesnafspor4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.