İstanbul Esnafspor ile Beykoz Akbaba Köyü Dostluğu

İstanbul Esnafspor ile Beykoz Akbaba Köyü Dostluğu

İstanbul 2.Amatör ligi 13.grubun iki yeni takımı İstanbul Esnafspor ile Beykoz Akbaba takımının mücadelesi Sultanbeyli 75.Yıl Stadında oynandı. 6 golün atıldığı zevkli mücadelen 3-3 lük sonuç çıkınca ekipler lige 1 puanla başladılar.

İstanbul 2.Amatör ligi 13.grubun iki yeni takımı İstanbul Esnafspor ile Beykoz Akbaba takımının mücadelesi Sultanbeyli 75.Yıl Stadında oynandı. 6 golün atıldığı zevkli mücadelen 3-3 lük sonuç çıkınca ekipler lige 1 puanla başladılar.

Yavuz Özdemir, Hasan Piraz ve Erhan Güler hakem triosunun yönettiği 2.Amatör ligin iki yeni takımının ilk maçına ekipler karşılıklı ataklarla başladılar. İlk tehlikeli atak İstanbul Esnahspor'dan geldi, Mustafa'nın sert şutu direğin dibinden auta çıktı. 20.dakikada konuk Beykoz Akbaba Köyü takımı 1-0 öne geçti.  Eyüp'ün kullandığı serbest atış ceza sahası içinde kimseye çarpmadan Esnafspor filelerine gidince Beykoz temsilcisi golü buldu. Yediği golden sonra etkili oynayan Esnafspor, 24.dakikada Oğuzhan'ın attığı kafa golü ile maçta eşitliği sağladı 1-1. Beraberlik golü ile oyununda hakimi olan evsahibi ekip Emrah, Oğuz ve Mehmet Ali ile net fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya Beykoz temsilcisi Akbaba Köyü golle başladı. Feyyaz'ın pasında Yusuf topu ağlara yollarken zorlanmadı ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Bu gole Sancaktepe temsilcisi Esnafspor 68.dakikada yanıt geldi, Mehmet Ali kafa ile topu ağlara yollayarak skora bir kez daha dengeyi getirdi 2-2.

Maçın sonlarına doğru oyunda baskıyı arttıran Esnafspor rakibini üzerine sol kanattan Oğuz'la etkili gitmeye başladı. 88.dakikada Oğuz'un sıfıra kadar inerek yaptığa ortaya sert ve düzgn vuran Emrah Boleli takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden 1 dakika sonra Esnafspor defansının birbirleri ile anlaşamaması sonucunda Ahmet ters bir vuruşla topu kendi filelerine yollayınca maçında skoru netleşmiş oldu 3-3.

Gollü mücadeleyi İzleyenler keyif aldı

Bu sonuçla iki takımda ilk maçlarında puanları paylaşarak olumlu ve göze hoş gelen futbollarıyla dikkati çektiler ve üst sıralara oynayacağının sinyalini vermiş oldular.

STAT : Sultanbeyli 75. Yıl
HAKEMLER: Yavuz Özdemir - Hasan Piraz - Erhan Güler
SAHA KOMİSERİ: Süleyman Baysa
İSTANBUL ESNAFSPOR: Selami, Hakan, Muhammed, Ahmet Hasan, Volkan, Emrah, Mehmet Ali, Mustafa, Oğuzhan, Ersan, Oğuz
TEKNİK SORUMLU : Mesut Güler
BEYKOZ AKBABA KÖYÜ : Yakup, Salih, Kutay, Fatih, Erman, Yusuf Öztürk, Yusuf Kuş, Eyüp, Ali, Turgay, Fırat Örs
YEDEKLER : Feyyaz, İsmail, Sercan, Kerem, Mehmet
TEKNİK SORUMLU : Çetin Aksu
GOLLER : Dk.20 Eyüp, Dk.46 Yusuf, Dk.88 Ahmet kendi kalesine (Beykoz Akbaba) -  Dk.24 Oğuzhan, Dk.68 Mehmet Ali, Dk.87 Emrah (İstanbul Esnafspor)

istanbul-esnafspor1.jpgbeykoz-akbabaspor.jpgistanbul-esnafspor2.jpgistanbul-esnafspor3.jpgistanbul-esnafspor4.jpgistanbul-esnafspor5.jpgistanbul-esnafspor6.jpgistanbul-esnafspor7.jpg

istanbul-esnafspor8.jpgistanbul-esnafspor9.jpgistanbul-esnafspor10.jpgistanbul-esnafspor11.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.