İstanbul Kastamonuspor’da altyapı Kaşukçu’ya emanet

İstanbul Kastamonuspor’da altyapı Kaşukçu’ya emanet

Uzun yıllar Kastamonuspor’a futbolcu olarak hizmet eden ve belli dönemlerde de antrenörlük görevi yürüten Fatih Ayhan Kaşukçu , Süper Amatör Lig ekibi İstanbul Kastamonuspor’da tam yetkiyle Altyapı koordinatörlüğüne getirildi.

 Uzun yıllar  Kastamonuspor’a futbolcu olarak hizmet eden ve belli dönemlerde de antrenörlük görevi yürüten Fatih Ayhan Kaşukçu , Süper Amatör Lig ekibi İstanbul Kastamonuspor’da tam yetkiyle Altyapı koordinatörlüğüne getirildi.

Fatih Ayhan Kaşukçu aynı zamanda üst yapıda da yardımcı antrenörlük görevini üstlenecek.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan futbol şube sorumlusu Ümit Şen, Ayhan hocamız Kastamonu’nun yetiştirdiği en önemli hocalardan biridir.Yönetim kurulu olarak kulübümüzün yapılanma sürecinde Ayhan hocamızın bizlere büyük katkılar sağlayacağı kanaatine vardık ve kendisini İstanbul’a davet ettik.Yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Ayhan hocamızla tüm konularda mutabık kaldık ve resmi sözleşmeyi imzaladık.Bu birlikteliğin camiamıza ve tüm Kastamonu’ya hayırlı olmasını diliyorum.

1967 Doğumlu Fatih Ayhan Kaşukçu ,futbolculuk kariyerinde sırasıyla Kastamonuspor, Petrol Ofisi,Çankırı, Kastamonu İl Özel İdare, Tosya Altunkuşak, Çatalzeytin takımlarının formlarını giydi. 2004 yılında Kastamonuspor’da Antrenör olarak göreve başladı.

 2004-2008 yıllarında Kastamonuspor’da alt yapılarda görev aldı. 2009 yılında Taşköprüspor’un Teknik Sorumlusu olarak göreve getirildi. 2011 yılında tekrardan Kastamonuspor geri dönerek alt yapıda U14 ve U16 kategorilerinde oyuncu yetişmek için görev üstlendi. 2013 yılında ise Ankara Bölgesinde bulunan Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda antrenör olarak görev aldı.


İMZAYI ATTI ANTRENMANA ÇIKTI
İmzayı attıktan sonra yeni takımıyla ilk idmanına çıkan Kaşukçu, uzun yıllar görev yaptığım Kastamonu’dan ayrılmak benim için gerçekten çok zor oldu.Ancak buradaki ortamı ve yapılanmayı gördükten sonra bu oluşumda yer almaya karar verdim. Bana bu fırsatı verdikleri için başta kulüp başkanımız İlker Dilek olmak üzere tüm İstanbul Kastamonuspor yönetimine çok teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gören insanlara yapacağım çalışmalarla güvenlerini boşa çıkartmayacağım.








Haber-Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.