İstanbul Kastamonuspor'dan defansa takviye

İstanbul Kastamonuspor'dan defansa takviye

İstanbul Süper Amatör lig 2. grup takımlarından İstanbul Kastamonuspor, geçtiğimiz sezon Esentepe Adıyaman forması giyen defans oyuncusu Ramazan Doruk'u renklerine bağladı.

İstanbul Süper Amatör lig 2. grup takımlarından İstanbul Kastamonuspor, geçtiğimiz sezon Esentepe Adıyaman forması giyen başarılı defans oyuncusu Ramazan Doruk'u renklerine bağladı.

Sezon başından beri oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamayarak gurubta alt sıralarda yer alan Fatih temsilcisi defansına takviye yaparak güçlendirdi, tecrübeli isim Ramazan Doruk'la anlaşan İstanbul Kastamonuspor'da tek hedef kötü gidişe son vererek yükselişe geçmek.

Ramazan Doruk Kimdir?

1990 doğumlu Ramazan Doruk futbola Nişantaşıspor altyapısında başladı, daha sonra Karagümrük altyapısında forma giyen tecrübeli defans oyuncusu buradaki başarılı performansı ile Torku Konyaspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'da profesyonel futbol oynadı. Daha sonra BAL ligi takımlarında Çerkezköy ve Kocaalispor formalarını giyen Doruk, İstanbul Süper Amatör takımlarından Modafen'inde formasını giydi, ara transferde Bal ligi takımlarından Kuştepespor'la anlaşan Ramazan Doruk daha sonra Erokspor ve Esentepe Adıyaman formasını giydi. Tecrübeli oyuncu artık İstanbul Kastamonuspor formasını terletecek.

ramazan-doruk1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.