İstanbul Mesudiyespor’a Mesudiyeli Hoca

İstanbul Mesudiyespor’a Mesudiyeli Hoca

Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor, 15 gün önce prensipte anlaştığı Serkan Kaya bugün resmen anlaşarak Teknik Direktör sorununu çözdü.

Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor, 15 gün önce prensipte anlaştığı Serkan Kaya bugün resmen anlaşarak Teknik Direktör sorununu çözdü.

Geçtiğimiz yıl, Batı Trakya Türklerispor’da Teknik adamlık yapan Serkan Kaya, İstanbul Mesudiyespor Başkanı Özat Özsoy ile yaptığı görüşmenin ardından Beykoz temsilcisinin Teknik Direktörü oldu.

41 yaşındaki Teknik adam, 5 yıl çalıştığı Zeytinburnu ekibi Batı Trakyaspor’dan sezon sonunda ayrılmıştı. İstanbul Mesudiyespor ile anlaşmasının kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Kaya, “Mesudiyeli olarak, İstanbul’daki hemşerilerimin kurduğu ve yönettiği takıma Antrenörlük yapacak olmak benim için gurur kaynağıdır.” dedi.

Serkan Kaya kimdir?
Futbola Feriköy alt yapısında başlayıp 17 yaşında 3.Ligde Karagümrük maçıyla ilk resmi müsabakasına çıkan Serkan Kaya, 1994 senesinde Samsunspor alt yapısında devam edip Gigi Multescu ve şu anki Milli Takımlar Eğitim Sorumlusu Yücel Uyar’ın talimatıyla Samsunspor A takımına alındı. O dönem Samsuspor’un pilot takımı olan 3.Ligdeki Samsun Kadıköyspor’a kiralık olarak giden ve 2 sene Kadıköyspor formasını giyen Serkan Kaya daha sonra İstanbul’a dönüp sırasıyla HAVAŞ, Büyükçekmece, Vefa, Tuzlaspor, Şişli Yayla ve Halide Edip Adıva’rda oynayıp 2009’da futbolu bırakıp Antrenörlüğe başladı Alt yapısından yetiştiği Feriköy’de Bölgesel Amatör Ligde 2010-2011 sezonunda antrenörlüğe başlayan Kaya, 2011-12 sezonunda Batı Trakya’ya geçti. Yeşil-siyahlı ekipte 5 sezon görev yapan Serkan Kaya, Zeytinburnu temsilcisindeki görevinden bu sezon ayrıldı.

Ali Kemal Demir

serkan-kaya.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.