İstanbul Olimpiyat Akademisi’nde hedef %100 başarı

İstanbul Olimpiyat Akademisi’nde hedef %100 başarı

Yüksek öğrenimine devam etmek isteyen öğrencilere 8 yıldır Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulları (BESYO) Sınavlarına hazırlık amacıyla üst düzey hizmet veren İstanbul Olimpiyat Akademisi hazırlık kursu

Yüksek öğrenimine devam etmek isteyen öğrencilere 8 yıldır Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulları (BESYO) Sınavlarına hazırlık amacıyla üst düzey hizmet veren İstanbul Olimpiyat Akademisi hazırlık kursu, bu sene de bir önceki yıldan daha fazla öğrenciyi hedefine ulaştırmak için çalışmalara başladı.

Geçmiş yıllarda yaptıkları başarılı çalışmalar ile kendilerini defalarca kanıtlamış eğitimcilerin nezaretinde sistemli, planlı ve programlı olarak aday öğrencileri Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulları sınavlarına hazırlayan İstanbul Olimpiyat Akademisi yıl boyunca çalışmalarını sürdürecek.

İstanbul Olimpiyat Akademisi geçtiğimiz sezon kursa katılan 67 öğrenciden 59’unda hedeflenen başarıyı yakalamıştı. Yeni hedef bu sayıyı %100 rakamına taşımak.

Baş Antrenör ve İstanbul Olimpiyat Akademisi hazırlık kursu sahibi Sercan Gürlük yönetiminde Sinan Polat, Berkay Mustafa Yılmaz, Tolgahan Keleş, Yeşim Gürlük (Mentör)’ün Antrenörlük yaptığı kurs için irtibat numaramız : 0554 812 77 66

111-001.jpg112.jpg113.jpg114.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.