İstanbul onu bekliyor

İstanbul onu bekliyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, “Garanti Caz Yeşili”nin 15. Yıl etkinlikleri kapsamında, dünyaca ünlü müzisyen Stevie Wonder’ı ağırlıyor.

Efsanevi müzisyen Stevie Wonder, 14 Eylül Cuma akşamı Küçükçiftlik Park’ta ’daki ilk konserini verecek. Stevie Wonder konseri için satışa sunulan ikinci önü leri tükendi, özel platform kategorisi tükenmek üzere.

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Caz müziğinin yaygınlaşmasına 15 yıldır destek veren Garanti Bankası’nın, “Garanti Caz Yeşili” markasıyla sponsor olduğu Stevie Wonder konserinin 100 TL ve 500 TL (birinci sahne önü) kategorilerindeki bilet satışları ediyor. Stevie Wonder’ın İstanbul’da vereceği ilk konserin, 600 TL üzerinden satılan özel platform kategori biletleri ise tükenmek üzere.

Stevie Wonder konserinin biletleri, Biletix satış kanalları, Garanti Paramatikler ve İKSV sından satın alınabilir. Bilet alımlarında da geçerli. Lale Kart üyeleri, biletlerinde %25’e varan özel den yararlanabiliyor.

STEVIE WONDER, 9 EYLÜL’DEKİ LONDRA KONSERİNİN ARDINDAN İLK KEZ İSTANBUL’DA

Müzikseverlerin yıllardır dört gözle beklediği, nadir konser vermesiyle tanınan, efsanevi müzisyen Stevie Wonder’ın, 9 Eylül’de ’da vereceği konserin ardından 14 Eylül Cuma akşamı Maçka’daki Küçükçiftlik Park’ta vereceği İstanbul konseri yılın en çok getirecek konserleri olmaya şimdiden aday.

Adını tarihine parlak harflerle yazdıran dünyaca ünlü Amerikalı besteci, şarkıcı, virtüöz ve yapımcı Stevie Wonder, yarım asırlık müzik kariyeri boyunca Music of My Mind, Talking Book, Fulfillingness' First Finale, Innervisions ve Songs in the Key of Life gibi klasikleşmiş albümlerin yanı sıra "Superstition", “I Just Called To Say I Love You”, “Part Time Lover”, “Pastime Paradise”, “Sir Duke”, “You’re the Sunshine of My Life”, “Isn’t She Lovely?” gibi onlarca unutulmaz şarkının da yaratıcısı.

Piyano ve nin yanı sıra armonika, davul ve perküsyon gibi enstrümanları da çalabilen Stevie Wonder, The Woman in Red filminde kullanılan "I Just Called To Say I Love You" şarkısıyla ndığı Golden Globe ve Oscar ödüllerinin yanı sıra kariyeri boyunca ürettikleriyle "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" de dahil olmak üzere 25 Grammy’nin de sahibi. Stevie Wonder, cazdan popa güncel müziğin birçok alanından sayısız müzisyene ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.