İstanbul Sahilspor dolu dizgin

İstanbul Sahilspor dolu dizgin

İstanbul 1. Amatör lig 17. Grubun yenilgisiz lideri İstanbul Sahilspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Sitespor ile karşılaştı.

İstanbul 1. Amatör lig 17. Grubun yenilgisiz lideri İstanbul Sahilspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Sitespor ile karşılaştı.

Akşam yağan yağmur sebebi ile yer yer çamur olan toprak sahada zorlanan İstanbul Sahilspor, ilk yarıyı yenik tamamlasa da, ikinci yarıda maçı çevirerek sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Mücadeleyi Şerif Şahin, Hasan Can Tekşen ve Oğuzhan Gökçen hakem triosu yönettiler.

Sitespor hızlı başladı

Mücadelenin başlamasıyla oyunun kontrolünü eline alan Sitespor 6.dakikada kazandığı penaltıyı Emre Çeken’le filelere yollayarak 1-0 üstünlüğü yakaladı. Galibiyet golünün morali ile baskılarını sürdüren Kırmızı Beyazlılar 20.dakikada farkı ikiye çıkardı. Defansın hatasını iyi değerlendiren ilk golün sahibi Emre Çeken takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bu golün bir dakika sonrasında konuk ekip İstanbul Sahilspor Fatih Kolsuz’un golü ile farkı bire indirdi 2-1. Kalan sürede iki takımında yakaladığı fırsatlardan sonuç çıkmayınca ilk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi.

İstanbul Sahilspor mücadeleyi bırakmadı

İkinci yarıya hızlı başlayan takım İstanbul Sahilspor oldu. 60.dakikada Şükrü Yay’ın golü ile skoru eşitleyen Maltepe temsilcisi, 72.dakikada Samandar Ochilov golü ile karşılaşmayı 3-2 kazanmasını bildi.

İlk yarıyı lider tamamladı

İstanbul Sahilspor bu galibiyetle 8 maçını da kazanarak ilk yarıyı 24 puanla zirvede tamamladı. Ahmet Çetintaş’ın talebeleri rakip fileleri 32 kez havalandırırken kalesinde sadece 6 gol gördüler.

Murat Nazik

istanbul-sahilspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.