İstanbul Üniversitesi B.G.D 89 – Güre Belediyesi 52

İstanbul Üniversitesi B.G.D 89 – Güre Belediyesi 52

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Play-Out’un son maçında İstanbul Üniversitesi B.G.D rakibi Güre Belediyesi’ni 89 - 52 mağlup etti.

   İstanbul Üniversitesi B.G.D başantrenörü Aydın Uğuz, basın toplantısında, yaptığı açıklamada, “Bizim için herşeyin başlangıcı burasıydı. Buradaki turnuvayı geçmeden birinci ligde birşey yapmamız mümkün değildi. Hem Üniversiteye hem de B.G.D’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Lig sonunda herkes ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız. Her kulvarda mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm takımlara iyi sezonlar diliyorum.” dedi.


   Tecrübeli oyuncu Tuğba Palazoğlu ise play-out’un ilk kez katıldıkları turnuva olduğunu belirtirken, “İyi oynayarak kazanmak istiyorduk ve bu etabı başarı ile geçtik. Tüm takımları mücadelelerinden ötürü kutluyorum. İstanbul Üniversitesi’nin, B.G.D grubu ile canlandırdığı bu hareketi başarılı bir şekilde sürdürmek istiyoruz.” dedi.

   Güre Belediyesi başantrenörü Arman Özkale, Kayseri’de süpriz yapmayı hedeflediklerini ifade ederken; “Dediğim gibi süpriz peşindeydik ama olmadı. Tecrübe büyük faktör. Sonuçta Tarsus Belediysi ve İstanbul Üniversitesi hak ettikleri yere geri döndüler. Bundan sonra önümüze bakacağız. Bizim için turnuvanın güzel kısmı genç oyuncularımızın tecrübeli isimlere karşı forma giymesi oldu.” diye konuştu.

   Güre ekibinden Selin Ekiz ise “Genç ve tecrübesiz bir takımız. Eksiklerimizi görmüş olduk. Tarsus Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi güçlü takımlar. Süpriz yapmak istiyorduk ama olmadı. Şimdi ikinci lig için hazırlıklarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

   Bu sonuç ile istanbul temsilcisi play-out grubunda oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak TKBL’deki mücadelesine devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.