İstanbul Yağmura Teslim Oldu

İstanbul Yağmura Teslim Oldu

Yağmur İstanbul'u esir aldı. Meteoroloji 10.30 - 13.30 saatleri arası İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiği yönünde uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için kuzey, iç ve batı kesimlerde sağanak ve lokal dolu yağışı uyarısında bulundu. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olacak yağışlar yarına kadar sürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın Batısı, Kuzey Ege, Batı Karadeniz, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, İstanbul'un batı çevreleri ve Anadolu yakası, Amasya, Çorum ve Tokat'ta lokal kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Lokal dolu yağışı, yağış anında kısa süreli fırtına ve yıldırıma karşı tedbirli olunması istendi.  
        
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklama şöyle: "Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde yerel gökgürültülü sağanak ve lokal dolu şeklinde beklenen yağışların, Çanakkale, Edirne, Balıkesir'in kıyı ilçeleri, Manisa, İzmir'in kuzey ve iç kesimleri başta olmak üzere, Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir), Kuzey Ege (Manisa İl merkezi ile Soma, Kırkağaç, Akhisar, Gölmarmara, Demirci, Gördes ilçeleri, İzmir'in kuzey ve iç kesimlerinde Ödemiş, Menemen, Bergama, Beydağ, Kiraz, Kınık, Foça, Aliağa, Dikili ilçeleri), Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın, Kastamonu) ile Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, İstanbul'un batı çevreleri ve Anadolu yakası, Amasya, Çorum, Tokat'ta aralıklarla kuvvetli olması beklendiğinden lokal dolu yağışı, yağış anında kısa süreli fırtına, yıldırım tedbirli olunması gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.