İstanbul’a giriş ve çıkışlar kapatıldı

İstanbul’a giriş ve çıkışlar kapatıldı

Korona virüs önlemleri kapsamında bu gece itibariyle İstanbul'a giriş ve çıkışlar kapatıldı.

İZİN BELGESİ OLMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA KESİLİYOR

İstanbul'un sınırları olan Kocaeli istikametindeki Şekerpınar, Trakya tarafındaki Silivri'de 26 uygulama noktasında kolluk kuvvetleri, şehrin giriş ve çıkışlarında kontrollerine başladı. İzin belgesi olmayan sürücülere ceza kesiliyor.

İZNE TABİ OLAN ARAÇLARA İZİN VERİLDİ

Ekipler, gece yarısından önce Anadolu Otoyolu'na giriş yapan araçların geçişine bir süre izin verdi. 00.01 itibarıyla ise şehrin giriş noktalarına bariyerler yerleştirilerek yük ve izinli yolcu taşımacılığı yapanlar ile uluslararası yük taşımacılığı yapan araçların transit geçişleri için yollar tek şeride düşürüldü.

Kontrol noktalarına gelen özel araçlar, ekipler tarafından geri çevrildi. İzin belgeleri bulunan TIR ve kamyonların ise girişlerine izin verildi. İzinleri olmayan TIR ve kamyon sürücülere de ceza kesildi.

İçişleri Bakanlığının genelgesinde yer alan istisnai durumlar dışında şehre girmek isteyen araçlar kabul edilmiyor, şehirden çıkmak isteyen sürücüler ise tekrar geri çevriliyor.

VALİ ALİ YERLİKA'YANIN AÇIKLAMASI:

Bu gece 00.01 itibariyle; İstanbul’un giriş-çıkışlarında 26 kara yolu noktasında Jandarma ve Emniyet birimlerimiz, 

Deniz sınırları çıkış ve yaklaşma sularımızda, Sahil Güvenlik tarafından istisna ile belirtilen araçlar hariç, diğer tüm araçların giriş-çıkışı durdurulmuştur.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.