İstanbul’a kuvvetli yağış uyarısı:

İstanbul’a kuvvetli yağış uyarısı:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz’in batısı ile Kütahya’da yağışların Salı günü devam edeceğini, İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Düzce'de şiddetli yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmesine göre salı günü ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların sabah ilk saatlerden itibaren İstanbul ile zamanla Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bolu ve Kütahya'da kuvvetli (21-50 kg/m2); İstanbul Anadolu Yakası ve Boğaz çevresi, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Düzce çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ DE YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Yağışların Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde Çarşamba günü de yerel olarak etkili olacağı tahmin ediliyor.

SEL UYARISI

Kuvvetli yağışların meydana getirebileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.