İstanbul’da corona virüs vakasına giden 112 ekibine saldırı

İstanbul’da corona virüs vakasına giden 112 ekibine saldırı

İstanbul’da corona virüs şüphelisini ambulansa alan 112 ekibine, hastanın kim olduğunu öğrenmek isteyen kimliği belirsiz bir şahsın saldırısına uğradı.

AMBULANSIN ÖNÜNÜ KESTİ

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da gece geç saatlerde yeni tip corona virüs (Kovid-19) ihbarı üzerine belirtilen adrese giden ve şüpheli şahsı alarak hastaneye doğru hareket eden ambulansın önü bir kişi tarafından kesildi.

AMBULANSA KİMİN ALINDIĞINI ÖĞRENMEK İSTEDİ

Arabasından inerek 112 çalışanlarına, “Hasta kim? Corona mı? Ne olmuş? Anlatsanıza” diye ardı arkasına sorular soran şahsa 112 çalışanları hasta mahremiyeti açısından hastanın bilgilerini vermedi.

Bunun üzerine hızını alamayan şahıs önce ambulansı yumruklamaya başladı. Yaşanılanlar üzerine hastayı alarak olay yerinden hızla uzaklaşan 112 ekibinin önü bir süre sonra aynı şahıs tarafından araç ile tekrar kesildi.

AMBULANSIN CAMLARINI KIRDI

Bu kez şahıs eline aldığı kaldırım taşıyla ambulansın camlarını kırdı. Hızla olay yerinden kaçan 112 ekibi, en yakın polis merkezine giderek şahıstan şikayetçi oldu. Hasta ise polis karakolunda bir başka ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi.

GECE BEKÇİLERİ ŞÜPHELİLERİ YAKALADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da saldırıya uğrayan 112 ekiplerini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Gelen son dakika bilgilere göre; İstanbul’da corona virüs vakasına giden 112 ekibine dehşeti yaşatan 2 kişi gece bekçileri tarafından yakalandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.