İstanbul’da Şafak Operasyonu

İstanbul’da Şafak Operasyonu

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından sabahın erken saatlerinde birçok adrese operasyon düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabahın erken saatlerinde İstanbul'un farklı ilçelerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.  Ekiplerin girdiği adreslerden biri olan Şişli Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Ceylan Sokak'taki adreste aramalar uzun süre devam ederken, polisin yaptığı incelemelerin ardından gözaltına alınan bir kişi, binadan çıkarılarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şişli'de düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şahıslar, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki sağlık kontrolünden sonra İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

TEM polisi ve özel harekat polisi tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şahısların yasadışı gösterilerde ve molotofkokteyli eylemlere katıldığı iddia edildi. Operasyonlarda birçok dokümana da el konulduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.