İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da 177 kilo 750 gram eroin ile 154 kilo 538 gram esrarın ele geçirildiği 3 ayrı operasyonda yakalanan 22 kişi tutuklandı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ordu'dan gelen ve içinde uyuşturucu bulunduğu öğrenilen bir tırı takibe alarak, Büyükçekmece'de durdurdu. Fındık yüklü tırın gizli bölmelerine saklanmış 177 kilo 750 gram eroin ele geçirildi. Tır şoförü Ali Yılmaz C. ile yanında bulunan Mehmet H. ve Kadri Y. 3 ruhsatsız tabanca ve 1 sahte kimlikle gözaltına alındı.
Avcılar'da gerçekleştirilen ikinci operasyonda, esrar ticareti yapmak için anlaştıkları öne sürülen Adnan K, Cesur K. ve Kabil A, buluştukları yerde 30 kilogram esrarla yakalandı. Uyuşturucu ticaretine karıştıkları iddia edilen Oğuzhan P, Emir Abdullah D. ve Metin K. ise 2 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek, 122 kilo 500 gram esrar, uyuşturucudan elde edildiği öne sürülen 30 bin lira ile ele geçirildi.

Narkotik ekiplerinin Avcılar ve Büyükçekmece'deki operasyonunda ise sokakta esrar sattıkları ileri sürülen 13 kişi, 2 kilo 38 gram esrarla yakalandı. Gözaltına alınan sokak satıcılarının, ''uyuşturucu satmak ve bulundurmak'', ''6136 sayılı kanuna muhalefet'', ''adam yaralama'', ''hırsızlık'' gibi suçlardan poliste kayıtlarının bulunduğu bildirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen 22 kişi tutuklandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.