İstanbulspor kendini ateşe attı: 0-1

İstanbulspor kendini ateşe attı: 0-1

İstanbul Spor BAL Liginde Feriköy Stadında karşılaştığı Eskişehir Sağlıkspor’a penaltı golüyle yenilerek kendisini ateşin ortasında buldu.

Müsabakaya her iki ekip istekli başladı ama kale önlerinde öyle fırsatlar harcandı ki takımlar bu golleri nasıl kaçırdıklarına şaşıp kaldılar.Kalecilerin hakkını da vermek lazım ama forvet elemanları konsantre olamadı. İlk yarıda Sağlıkspor boş kaleye golü atamadı. Yine ilk yarıda İstanbul forvetleri karambolde bir türlü gol atamadılar.

İkinci yarıda daha çok pozisyon ayartan İstanbulspor’du. Mesut’un kafa şutu çizgi üzerinden çıkarıldı. İstanbulspor gol beklemesine rağmen kontratakta uzaklaştırılamayan top onsekiz içersinde Mehmet’in eline çarpınca penaltı kazanıldı. Penaltıyı kullanan Kerem 78. Dakikada takımını öne geçiren gole imza attı.
Daha sonra atağa geçen İstanbulspor pozisyon yakalamasına rağmen bir türlü Eser’i bir türlü geçemedi ve maç İstanbulspor 0, Eskişehir sağlıkspor 1 olarak sona erdi.

Stad=Feriköy
Hakemler=Bülent Ökten-Yusuf Bilge-Aziz Olcay Olgaç
İstanbulspor= Kutsal-İrfan"Dk80 Oğuzhan"-Mehmet-Mesut-Ahmet-Behçet"Dk 60 Serkan"-Yunus- Emre-Birkan-Sefa-Hasan-"Dk65 Ceyhun"-Ramazan.

Eskişehir Sağlıkspor= Eser -Serkan-Gökhan-Fethi-Eğemen-Oğuzhan-Hakan"Dk76 Mehmet"-Mehmetmeşe-Krerewm-Erkan"Dk67 Gürhan"-Oğuz "Dk 89 Emrah"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.