İstanul Sinopspor zirveyi zorluyor

İstanul Sinopspor zirveyi zorluyor

İstanbul Süper Amatör Lig 10.Grupta Küçükçekmece temsilcisi İstanbul Sinopspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Arnavutköy Belediyespor'u ikinci yarıda güzel futbol ve bulduğu gollerle 2-0 yenerek üç puanı aldı ve zirve yarışını sürdürdü.

İstanbul Süper Amatör Lig 10.Grupta Küçükçekmece temsilcisi İstanbul Sinopspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Arnavutköy Belediyespor'u ikinci yarıda güzel futbol ve bulduğu gollerle 2-0 yenerek üç puanı aldı ve zirve yarışını sürdürdü.

Ligin 6.Haftası Küçükçekmece Metin Oktay Sahasında karşılaşan İstanbul Sinopspor ile Arnavutköy Belediyespor takımları sahaya mutlak galibiyet için çıktılar.

3. Dakikada Arnavutköy Belediyespor takımında Mustafa ceza sahası içinde top çok sert vurdu kaleci Serkan topu çizgi üzerinde yakalayarak gol olmasına müsaade etmedi.

8.Dakikada ev sahibi İstanbul Sinopspor Yusuf’un ortası takım arkadaşı Aydının plase vuruşu top az farkla auta çıktı.

12.Dakikada köşe atışından gelen topa dokunan misafir takım Arnavutköy Belediyesporlu Enes'in şutu top yandan az farkla auta çıktı.

15.Dakikada sol taraftan serbest vuruştan ceza sahasına gelen topa İstanbul Sinopspor file bekçisi Serkan Çift yumrukla topu uzaklaştırarak gole izin vermedi.

23.Dakikada Arnavutköy Belediyespor Gökhan kaleyi karşıdan gördü sert şutu top üsten az farkla dışarı çıktı.

40. Dakikada ev sahibi takım İstanbul Sinopspor'lu Yusuf ceza sahası dışından sert şutu top sağ alt köşeye direğini yalayarak auta çıktı.

49.Dakikada İstanbul Sinopspor'lu ceza sahası içine ortalan topa çok iyi kafaya çıkan Aydın'ın kafa vuruşu kaleci Gürcan’ın kollarında kaldı.

52.Dakikada Arnavutköy Belediyespor'lu Mustafa ceza sahası dışından sert şutu top üsten auta gitti.

60.Dakikada Arnavutköy Belediyespor da ikinci yarıda Hüseyin’in yerine dahil olan Ömer Subaşı soldan ortasını yaptı yapılan ortayı çok iyi takip eden takım arkadaşı Ersel topla buluştu şık vuruşu kaleci Serkan çok iyi bir refleksle golle izin vermedi.

65. Dakikada ceza sahası içine ortalanan topu çok iyi takip Eden ev sahibi İstanbul Sinopspor file bekçisi Serkan topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

70.Dakikada Arnavutköy Belediyespor takımında Mustafa’nın ceza sahası içinde şutu top az farkla auta çıktı.

75.Dakikada ev sahibi İstanbul Sinopspor'da ikinci yarıda Metinin yerine oyuna giren Talha sol taraftan topla ceza sahası içine girdi kaleci Gürcan ile karşı karşıya kaldı sağından topu ağlara yol yararak Sarı Lacivertli takımın 1-0 öne geçiren gollünü attı.

83.Dakikada Arnavutköy Belediyespor ceza sahası içine ortalan topu kaleci Gürcan topu elinden kaçırdı topu çok iyi takip eden İstanbul Sinopsporda ilk gollünün sahibi Talha kendisinin ve takımının ikinci gollünü attı ve farkı ikiye skoru da 2-0 yapan gollü attı.

90+3 Dakikada misafir takım Arnavutköy Belediyespor da ceza sahası içine ortalanan topu çok iyi takip eden Yusuf'un rövaşata vuruşu top az farkla auta çıktı.

Karşılama da başka gol olmayınca ev sahibi İstanbul Sinopspor kendi sahasında oynadığı Arnavutköy Belediyespor ikinci yarıda Talha’nın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek üç puanı alan takım oldu.

STAT: Küçükçekmece Metin oktay

HAKEMLER: Oğuz Kaan Işık, Enes Erdoğan, Fatih Bölükbaşı

İST. SİNOPSPOR: Serkan***Zekeriya***Buğra***Burak***Soner***Barışı**(Batuhan**)Vurakan***Metin(**)Talha****Aydın**(Yunus**)Emrullah***Yusuf***

ARNAVUTKÖY BEL: Gürcan**Halim**Emrah*Sait**Enes**Burak**Gökhan**(Ömer**)Ersel**Mustafa**Hilmican**(Burahan *)Hüseyin**Fatih*)

GOLLER: 75 ve 83.Dk Talha

Yılmaz Aktepe

istanbul-sinopspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.