İTO Başkanı Çağlar'dan Terör Açıklaması

İTO Başkanı Çağlar'dan Terör Açıklaması

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, 39 kişinin hayatını kaybettiği Ortaköy'de terör saldırısının meydana geldiği alana karanfil bıraktı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Türkiye Demokrasi Platformu Üyeleri'nin bulunduğu anma töreninde şu açıklamayı yaptı:

"Teröristler tam da kendilerinden beklendiği gibi kalleş, kahpe bir saldırıyla ortaya çıktı. Yüreklerimiz bir kez daha yandı, ama korkmadık, yılmadık. Teröre ve teröristlere tıpkı bize konuştukları dille konuşma, cevap verme zamanıdır.

Terör maşaları ve onları yönlendiren gafiller bilsin ki; toprağını kanıyla sulamış bu milleti kan dökerek korkutmaya çalışmak gafletlerin en büyüğüdür.

Biz bir ölür, bin diriliriz. Onların adı değişebilir, bizim değişmez. Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir.

Milletçe kenetlendik. Askerimizin, polisimizin, milletimizin seferberlik halinde terörü bitireceğine kesinlikle inanıyoruz ve güveniyoruz.

Bizi bölemezler. Korkmuyoruz. Sinsice, kalleşçe saldırsanız da bu topraklarda el ele bayrağımızı bekliyoruz.

Biz kenetlendik. Askerimizin, polisimizin, milletimizin seferberlik halinde terörü bitireceğine kesinlikle inanıyoruz ve güveniyoruz."

 

Ayrıca Çağlar, 2017'nin ilk saatlerinde yaşanan saldırıyla ilgili şu sözleri de söylemişti; "Daima lanetlendiğimiz terör bir kez daha yüzünü gösterdi, 39 canımıza kıyıldı. Artık sözün bittiği yerdeyiz.."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.