İTO – İticü ve Tugev'den Turizm Sektörüne Eğitim Desteği

İTO – İticü ve Tugev'den Turizm Sektörüne Eğitim Desteği

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TUGEV) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTİCÜ) turizm hizmetlerinde kalitenin artırılması için ücretsiz sertifikalı meslek edindirme kurs programı başlatıyor.

Toplamda 210 saat olması planlanan program, 'Turizm ve Otelcilikte Meslek Edindirme Sertifika Programı' adı altında verilecek. İTİCÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nin organize edeceği programda, sektörde çalışacakların niteliklerinin gelişen ve değişen taleplere uygun olarak artırılması hedefleniyor.

Kursun başlama tarihi 11 Haziran 2012 olarak belirlendi. Pratik ve uygulamalı eğitimler, 20 Temmuz'a kadar sürecek. Teorik eğitimler İTİCÜ'nün Eminönü Kampüsü'nde verilecek. Pazartesi'den Cuma'ya haftaiçi 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlanan sertifikalı eğitim programında, katılımcılar 5 Yıldızlı otellerde uygulamalı eğitimler alacak. Eğitimin bedeli İTO tarafından karşılanacak.

Kursa katılabilmek için 30 yaşını geçmemiş en az lise mezunu olma ve bilgisayar kullanma şartı aranıyor. Eğitimleri başarıyla bitirenlere İTO- İTİCÜ ve TUGEV'in ortak sertifikası verilecek. Sınavlarda başarısız olanlarsa sadece katılım sertifikasına hak kazanacak.

30 kişiyle sınırlı tutulacak program için başvurular 7 Haziran, saat 17'ye kadar İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'ne yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.