İvana Sert'in TÜYAP heyecanı

İvana Sert'in TÜYAP heyecanı

Modacı İvana Sert, stil sahibi olmanın tüyolarını anlattığı "Bizimlesin" isimli kitabını TÜYAP'ta okuyucuları için imzaladı. TÜYAP Kitap Fuarı'nda bulunmanın ayrı bir heyecan olduğunu söyleyen Ser, "Kendimi yazar gibi hissediyorum" dedi.

 Moda dünyasının önemli isimlerinden İvana Sert'in yeni kitabı "Bizimlesin" imza gününde sevenleriyle buluştu. İkinci kitabını yakında çıkartacağı müjdesini de veren Modacı Sert, "Parfüm üzerine bir kitap çıkartıyorum" dedi. 

Tüyap Kongre Merkezi'nde Kitap Fuarı'na katılan Modacı İvana Sert, Mart ayında çıkarmış olduğu 'Bizimlesin' kitabının imza günü programına katıldı. Destek Yayınevi tarafından çıkartılan 'Bizimlesin' kitabına kadınların yanı sıra erkekler de büyük ilgi gösterdi. 

Yeni kitabıyla kadınlara çok özel tüyolar verdiğini belirten Modacı İvana Sert, stil sahibi olmaktan, vucudunu tanımaya, makyaj yapmaktan, çantaya kadar her şeyi bu kitapta anlattığı söyledi. En önemlisi kişinin kendini sevmesi ve kendisini iyi hissetmesi olduğunu belirten Sert, "Sitili çok para harcayarak alamazsınız. Kitabımın amacı da çok para harcamadan şık olabilmenin mümkün olduğunu bu kitap sayesinde herkese kanıtlamak. 
Kitabımda bunları anlatan çok güzel tüyolar var. Umarım herkes kendine göre bir şeyler bulabilir" dedi. 


'TÜYAP'TA OLMAK BAŞKA BİR HEYECAN' 
Bizimlesin Kitabı'nın kendisi için çok heyecan verici olduğunu, anlatılamayacak bir duygu yaşadığını söyleyen İvana Sert, "Burada sevenlerimle birlikte olmak ve gerçekten moda ile bu kadar yakından takip ediliyor olmam beni çok duygulandırdı. Kitabımı mayıs aylarında çıkarmıştım. Birkaç yerde de kitap tanıtımı gerçekleştirdim ama burada olmak gerçekten çok güzel ve çok heyecan verici bir duygu. Burada olmaktan ve sevdiklerimle vakit geçirmekten çok çok memnunum. Kendimi yazar gibi hissediyorum" dedi. 

'BEN NASIL ANLAYACAKSAM ÖYLE ANLATIYORUM'
Bizimlesin kitabında her kesin anlayabileceği bir şekilde anlattığını kaydeden İvana Sert şunları söyledi: "Basit anlatıyorum. Ben nasıl anlayacaksam herkese de öyle anlatıyorum. Ayrıca evdeki eski parçalarla bile nasıl şık olunabilineceğini, gardolabındaki kıyafetleri nasıl değerlendirilebilineceğini anlatan detaylar da var. Bu yüzden şuana kadar güzel tepkiler alıyorum. Bugün ne giyinsem programına katılan arkadaşlarımızda kitabıma uygun giyiniyor ve ben de onlara bizimlesin diyorum" 

BU DEFA PARFÜMÜ YAZACAK
İkinci kitabını yakında çıkartacağı müjdesini de veren Modacı Sert, "Parfüm üzerine bir kitap çıkartıyorum. Bu konu hakkında bilgimin olduğunu düşündüğüm için diğer hanımlarında bilmesini istedim. Bir kadın parfümü nerede ne zaman kullanacak öğrenmesi gerekiyor. Her parfüm her tende aynı durmuyor. Bunları anlatıyorum. Bilinmesi gereken uç noktalar var. Enteresan bir kitap olacak buradan söylüyorum" şeklinde konuştu. 

İvana Sert ile birlikte çalışmak çok zevki, keyifli ve eğlenceli olduğunu belirten Destek Yayınevi'nın sahibi Yelda Cumalıoğlu, "Çok prensipli, çok dikkatli, aynı zamanda çok da dakik bir insanla çalıştığımız için çok şanslıyız. Bir programı varsa zamanında gelir. Bir insan hem ünlü olacak, hem de bu kadar disiplinli olarak çalışacak. Gerçekten çok ender rastlanan ünlülerden bir tanesi" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.