Jeuvenile Yıpranmış Saç Nemlendiricileri Kuru Saçlara Tamamen Uygundur

Jeuvenile Yıpranmış Saç Nemlendiricileri Kuru Saçlara Tamamen Uygundur

Jeuvenile Yıpranmış Saç Nemlendiricileri Kuru Saçlara Tamamen Uygundur

 

Jeuvenile güvencesiyle sizler için satışa sunulan saç nemlendiricilerinde paraben ve SLES bulunmaz. Anti alerjik parfüm sayesinde saçlarınıza hoş bir koku kazandırabilen bu ürünler, çok sık kuruyan ve çabuk kırılabilen saçların ihtiyaç duyduğu bakımı sağlar. Saç nemlendirici krem ve şampuan çeşitleri, sahip oldukları vitaminler aracılığıyla saç köklerinin güçlenmesine katkıda bulunur. Saç tellerinizin ideal nem oranını yakalaması ve dökülme riskine karşı yeterli ölçüde beslenebilmesi için Jeuvenile ürünlerini kullanabilirsiniz.

Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan ve Krem Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Boyaların, kişisel bakım ürünlerinin ve genetik faktörlerin etkisiyle yıpranmış saçlar için şampuan seçimi büyük önem taşır. Saç bakım ihtiyaçlarınızın gereklerine uygun olarak tercih edeceğiniz kişisel bakım ürünleriyle, saç bakımınızı kolayca gerçekleştirmeniz mümkündür. Seçim yaparken dikkat edilmesi önerilen başlıca detaylar ise şunlardır:

  • Saçlarınızı daha önce kaç kez boyamış olduğunuz
  • Günlük olarak saçlarınız için hangi kişisel bakım ürünlerini kullandığınız
  • Fön çekme, maşalama, rastalama gibi çeşitli saç uygulamalarını ne sıklıkla gerçekleştirdiğiniz
  • Genetik yatkınlıklar itibariyle saçlarınızın ne kadar döküldüğü
  • Saç tellerinizin kalınlığı, yağ ve nem seviyesi gibi biyolojik detaylar

Kendiniz için en uygun olabilecek yıpranmış saç bakım setleri arasında seçim yaparken bunları göz önüne alabilirsiniz. Eşinizin dostunuzun tavsiyelerinden önce, tespit edebildiğiniz kişisel ihtiyaçlarınızı dikkate almanız daha faydalı olacaktır.

Boyalı Saçlar İçin Hangi Şampuanlar Kullanılır?

Boyalı saç tipine uygun olan şampuan seçenekleri, sıradan şampuanlara göre bazı farklılıklar ortaya koyabilir. Boyalı saç şampuanı, doğal bitki özleri ile zenginleştirilmiş olan ürünlerdir. İçeriğinde bulunan amino asitler sayesinde, zayıflamış saç köklerini besleyen ve kimyasal madde kalıntılarının etkilerine son verebilen Jeuvenile şampuanlarını tercih edebilirsiniz.

Yıpranmış Saç Nemlendirici Ürünlerde Hangi Maddeler Bulunur?

Yıpranmış saçların bakımını gerçekleştirmek amacıyla ürettiğimiz şampuanlar ve saç kremleri tüm saç bakım ihtiyaçlarınıza hitap edebilecek seviyededir. Yıpranmış saçlar üzerinde meydana getirdikleri etkilere göre, ilgili ürünlerimizin başlıca içerik maddeleri şunlardır:

  • Gliserin: Aşırı kimyasala maruz kalması ile doğal nem dengesi bozulan saç derisini besler. Saç diplerinde ortaya çıkan kuruluğun engellenmesinde önemli rol oynar.
  • Proline: Bir çeşit amino asit olan proline, yıpranmış saç nemlendiriciler içerisinde bulunan proteinleri parçalar. Proteinlerin kullanılabilir hale gelmesine yardımcı olur.
  • Allantoin: Saç yüzeyinde meydana gelen aşırı kuruluğu ortadan kaldırır. Saç derisini nemlendirerek kök ve deri arasındaki bağlantıyı güçlendirir.
  • Apigenin: Antioksidan özellik göstererek saç tellerindeki zararlı bakteri kolonilerini yok eder. Çeşitli saç hastalıklarının ortaya çıkmasını engellediği için ürünlerimizin neredeyse tamamında apigenin mevcuttur.
  • Keratin: Saç tellerinin sağlamlığına doğrudan katkı sunar. Kırılma, dökülme ve aşırı kuruma problemlerini engeller.

Jeuvenile ürünlerinde bulunan en önemli etken maddeler bunlar olmakla beraber, daha başka onlarca maddeden söz edilebilmesi mümkündür.

Jeuvenile Markasının Yıpranmış Saçlara Uygun Şampuanları ve Saç Kremleri Nasıl Kullanılır?

Boyanmış saç için şampuan ve saç kremi arıyorsanız, saçlarınız fön ve maşa sebebiyle çok kötü bir haldeyse ve kullanabileceğiniz etkili ürünleri merak ediyorsanız ürünlerimizi değerlendirmeniz doğru olacaktır. İhtiyaçlarınıza uygun olan  en iyi yıpranmış saç nemlendiricisi Jeuvenile kalitesiyle sizlere ulaşıyor. Tekrar eski parlaklığına ve dolgunluğuna kavuşmasını istediğiniz saç telleriniz, düzenli olarak kullanmanız durumunda Jeuvenile şampuanları ve kremleriyle onarılır. Şampuanı ıslak saça uygulamanız gerekirken, bakım duş sonrasında nemli saça uygulamanız gerekir. Uygulama sırasında saç derisine masaj yapmak ve şampuanı en az 1 – 3 dakika saçınızda bekletmek faydalıdır. Ayrıca saç kremini durulamanıza gerek yoktur.

Detaylı bilgi için https://www.jeuvenile.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.