Jübile maçında oğluna Hakemlik yaptı

Jübile maçında oğluna Hakemlik yaptı

İstanbul U19/2 Liginde oynanan Haznedar İdman Ocağı-Fatih Hilalspor maçında ilginç bir jübile gerçekleşti.

İstanbul U19/2 Liginde oynanan Haznedar İdman Ocağı-Fatih Hilalspor maçında ilginç bir jübile gerçekleşti.

4 sezon önce Hakemliğe başlayan Erol Kurt, Pazar günü oynanan maçta Hakemliği bıraktı. 40 yaşındaki Hakeme son maçında oğlu Yardımcı Hakemlik yaptı.

Zeytinburnu Hasan Doğan Stadında oynanan maçta 40 yaşındaki Hakem Erol Kurt Hakem olarak görev yaparken, 17 yaşındaki oğlu HİF Hakemi Erel Kurt ise Yardımcı Hakem olarak Babasıyla birlikte görev yaptı.

Süper Lig Yardımcı Hakemi Cemal Bingül’ün tavsiyesi ile Hakemliğe başlayan Erol Kurt, maç sonunda oğlu Erel Kurt, maçta görevli diğer Hakem Hakan Aksu ve Saha Komiseri Hasan Duran ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, Baba-Oğul birlikte maça çıkmalarının tesadüf sonucu gerçekleştiği öğrenildi.

Bilgisayar yazılım uzmanı olarak özel bir sektörde görev yapan Erol Kurt, "Ben Hakem olunca o dönem futbol oynayan oğlum da bana özenerek Hakemliğe başladı. Baba-Oğul birlikte daha önce de bir maça çıkmıştık ancak jübile maçını birlikte yönetmemiz tesadüf oldu" diye konuşurken, kendisine bu jesti yapan İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş ve Kurul Üyelerine teşekkür etti.

Hakemlik sonrası camiadan kopmayacağını ifade eden Kurt, "Bu güzel camiayı seviyoruz, Hakemliği de çok severek yaptım. Antrenmanları hiç aksatmadım, hiçbir maçıma geç kalmadım ve maçlarımda sorun çıkmadı. Genç hakemlere tavsiyem, bu işi severek yaptıkları zaman daha başarılı olurlar" ifadelerini kullandı.

Ali Kemal Demir

erol-kurt1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.