K.Cevizli G.Gücüspor ikinci yarıda coştu

K.Cevizli G.Gücüspor ikinci yarıda coştu

2.Amatör Lig 14. Grupta şampiyonluk yarışından geri kalmak istemeyen iki takım K.Cevizli G.Gücüspor ile Anadolu Hisarıspor takımları Kartal Bulvar Stadında karşılaştılar.

2.Amatör Lig 14. Grupta şampiyonluk yarışından geri kalmak istemeyen iki takım K.Cevizli G.Gücüspor ile Anadolu Hisarıspor takımları Kartal Bulvar Stadında karşılaştılar.

Kartal temsilcisi baskılı oynadığı ilk yarıda tek gol bulsada, ikinci yarıdaki müthiş oyunu ile farkı açarak mücadeleyi 6-1 kazanmasını bildi.

Üst sıraları yakından ilgilendiren grubun önemli maçını Selamet Yılmaz, Burak Bakırtaş ve İsa Zor hakem triosu yönetirken, Saha Komiseri olarak da Cengiz Fenerci görev yaptı.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan K.Cevizli G.Gücüspor, baskılı oynadığı mücadelenin ilk yarısını 5.dakikada Tarık Böke’nin golü ile 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda etkili futbolu ile farkı açan kırmızı beyazlı takımın gollerini Burak Yılmaz (2), Mustafa Kazmacı, Naci Gündüz ve Bora Taydaş atarken konuk ekibin tek sayısını Anıl Ağbulak kaydetti.

20 puana yükselen Cenk Hastürk’ün talebeleri şampiyonluk yarışında zirve takibini sürdürürken, bu mağlubiyet ile 15 puanda kalan Anadolu Hisarı şampiyonluk yarışında geride kaldı.

Murat Nazik

cevizli-gencler-gucu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.