Kaçak göçmenler hırsızlık yaparken yakalandı

Kaçak göçmenler hırsızlık yaparken yakalandı

Bakırköy'de bir AVM'de alışveriş yapan bir kadının bebek arabasındaki çantasını çalan Filistin uyruklu 3 kaçak göçmen Güven Timleri tarafından suçüstü yakalandı.

Bakırköy'de bulunan bir alışveriş merkezinde hırsızlık olaylarının artması üzerine AVM içerisinde Güven Timleri görev yapmaya başladı. Bir giyim mağazasında alışveriş yapan Çiğdem E.'nin giysilere baktığı sırada bebek arabasındaki içinde tablet pc, akıllı telefonu, yaklaşık 100 TL para ve kredi kartlarının bulunduğu çantanın çalınmasını gören bir güven timi mağaza dışındaki arkadaşlarına haber verdi. Şahısların mağazadan çıktığı sırada ise ekipler, çantayı bebek arabasından alan ve ona gözcülük yapan iki kişiyi suçüstü yakaladı. Mağdur Çiğdem E.'nin şikayetçi olması üzerine Muhammet A. (37), Nordia R.(57) ve Hekim J. (34) gözaltına alındı.

YURDA KAÇAK GİRİŞ YAPTIKLARI BELİRLENDİ

Gözaltına alınarak Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Osmaniye Polis Merkezi Amirliğine götürülen Filistin uyruklu Muhammet A., Nordia R. ve Hekim J.'nin yaptıkları hırsızlığı itiraf ettikleri öğrenilirken, şahısların detaylı incelemesinde yurda kaçak yollardan giriş yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin polis merkezindeki işlemleri devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.