Kadıköy Kulüpler Birliği kuruldu

Kadıköy Kulüpler Birliği kuruldu

Fenerbahçe ile birlikte liglerde mücadele eden 14 Spor Kulübü bulunan Kadıköy takımları, “Kadıköy Kulüpler Birliği Derneği” çatısı altında birleşti.

 Fenerbahçe ile birlikte liglerde mücadele eden 14 Spor Kulübü bulunan Kadıköy takımları, “Kadıköy Kulüpler Birliği Derneği” çatısı altında birleşti.

Kadıköy Kulüpler Birliği’nin ilk toplantısı geçtiğimiz günlerde Koşuyolu Spor Kulübünde yapılmıştı. İkinci toplantı yine Koşuyolu Spor Kulübünde yapıldı ve Dernek faal hale getirildi.

7 Kulübün temsilcisi katıldı
Toplantıya, Acarspor adına İlhan Erkal, Bostancıspor adına Ramazan Oral, Demirspor adına Ömer Ayten, Feneryoluspor adına Hasan Yadiğar,  Fikirtepe Dumlupınarspor adına Hüseyin Gediz, Koşuyoluspor adına Taşkın Tuna, Metin Ali Karabiber ve Birol Bakanay ile Yeldeğirmenispor adına da Hasan Ali Ölmez katıldılar.

TFF İstanbul İl Başkan Vekili de katıldı
TFF İstanbul İl Başkan Vekili Ufuk Tatar’ın da katıldığı toplantıya Kulüpler, Kadıköy’de amatör Kulüplerin sorunlarına çareler bulmak, Kulüpleri daha iyi duruma getirmek, Kulüpler arasında iş birliğini sağlamak, futbolun gelişmesine katkıda bulunmak adına fikir alışverişinde bulundular.

Tuna “Eskisinden çok daha güçlü olacağız”
Toplantı sonrasında Birlik adına bir açıklama yapan Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı Taşkın Tuna “Kadıköy Kulüpler Birliği ilkesi, ayrım yapmaksızın, birlik ve beraberlik içinde tüm Kadıköy Kulüpleri olarak tek vücut olarak çalışmak, İlçemizde bulunan Kulüplerin durumlarını sürekli olarak gözden geçirmek ve daha iyi hale getirmek amacıyla yeniden yapılandırarak eskisinden çok daha güçlü ve sağlıklı bir yapıya kavuşmasına katkı sağlamaktır. Birliğimizin kurulmasıyla birlikte Kadıköy ilçesindeki Kulüplerin sorunlarına anında müdahale ve çözüm için el birliğiyle hareket etme şansımız da var olmuştur. Tarihsel özelliği çok fazla olan ve İstanbul’dan dahi önce kurulduğu bilinen güzel ilçemizde amatör olarak liglerde mücadele eden 2500 civarında sporcu bulunmaktadır. Bununla birlikte dünyanın sayılı Kulüplerinden birisi olan ilçemizin sembolü olan Fenerbahçe Spor Kulübü ile bu sayı 3.000’lere ulaşmaktadır. Amacımız; ilçemizde yeni spor alanlarının yapılmasına vesile olmak ve daha fazla gencin spor yapmasını sağlamak olacaktır” dedi.









Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.