Kadıköy'de film gibi kovalamaca

Kadıköy'de film gibi kovalamaca

Kadıköy İçerenköy'de çalıntı araçla 2 Aralık günü girdiği kovalamacada polise ateş açan ve çarpmak suretiyle polis araçlarına zarar veren cezaevi firarisi, annesinin de içinde bulunduğu araçla giriştiği bir başka kovalamacada yakayı ele verdi.

İki suç ortağıyla birlikte gözaltına alınan şüphelinin bir otomotiv firmasına girip içeride rahatça gezinmesi ve çaldığı araçla ayrılma anı güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. 

İçerenköy'de çaldığı ciple kaçmaya çalışan şüpheli, günler sonra giriştiği ikinci kovalamacada yakayı ele verdi. Özgür Özhan A. (25) annesinin de içinde bulunduğu araçla kaçmak istediyse de başarılı olamadı. Cezaevi firarisi suç makinesi, sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Zanlının 27 Kasım tarihinde Maltepe Cezaevi'nden firar ettiği belirlendi. 

Çok sayıda suç kaydı bulunan ve son bir hafta içerisinde araç çalma, polise ateş açma, polis araçlarına zarar verme gibi birçok yeni suça karışan zanlının bir işyerinden yaptığı otomobil hırsızlığı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Lüks bir firmaya giren şüpheli, şapka ve kazağıyla suratını kameralardan gizlemeye çalışırken, o haliyle rahatça içeride dolaştığı görülüyor. Odalara girip çıkan Özgür Özhan A., anahtarını aldığı otomobille firmadan ayrılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.