Kadıköy'de gaspçı dehşeti

Kadıköy'de gaspçı dehşeti

Kadıköy'de iki kişi kimliği belirsiz şahıslar tarafından önce darp edildi ardından otoyoldan aşağı atıldı.

 Kadıköy'de otomobilleri silah zoruyla gasp edilen iki kişi kimliği belirsiz şahıslar tarafından önce darp edildi ardından oto yoldan aşağı atıldı. 

Olay, dün akşam saatlerinde Kadıköy Bademli Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Ekici ve Hasan Daş'ın bulunduğu otomobil oto yolda kaza bahanesiyle durduruldu. 

Ardından silahlarını çeken kimliği belirsiz şahıslar Ekici ve Daş'ı otomobilden indirdi. Silah kabzalarıyla başlarına vurulan ve darp edilen Ekici ve Daş oto yolda bulunan banketten aşağı atıldı. Yardım çağrılarına yetişen vatandaşlar hemen ambulansa ve polise haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından yaralı kişileri Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, polis ekipleri otomobili gasp eden şahısları ve otomobili arama çalışmaları yaptı. 

Olayı anlatan bir görgü tanığı, "Biz arkadaşla yurttan çıkmıştık bir adamın eli başındaydı. Diğeri de yerde uzanıyordu, ikisi de kanlıydı. Yaralı adamın anlattığına göre yukarıda arabayı gasp etmişler kafalarına silahla vurup aşağıya atmışlar" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.