Kadıköy’de Taşkın Tuna güven tazeledi

Kadıköy’de Taşkın Tuna güven tazeledi

6 ay önce kurulan Kadıköy Kulüpler Birliği, ilk Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı ve Koşuyolu Muhtarı Taşkın Tuna yeniden Başkan seçildi.


 6 ay önce kurulan Kadıköy Kulüpler Birliği, ilk Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı ve Koşuyolu Muhtarı Taşkın Tuna yeniden Başkan seçildi.


Koşuyolu Spor Kulübü Tesislerinde yapılan toplantıya, Degeleler Taşkın Tuna, Ahmet Fevzi Yüceer, Ali Deniz, Ali Serdaroğlu, Baki Nedim Baltacı, Birkan Toprak, Burak Tok, Burhan Tan, Burhanettin Yenidünya, Doğancan Akgül, Enes Çilek, Eser Lale, Hasan Ali Ölmez, Hasan Kıbık, Hüseyin Gediz, İbrahim Palabıyık, İhsan Yadiğar, İlhan Çelik, İlhan Erkal, Kadir Torpil, Mehmet Baki İzoğlu, Metin Karabiber, Oğuzhan Atagün, Ömer Ayten, Ramazan Oral, Salih Sorucu, Selçuk Kılıçarslan, Şevket Yücel Gündoğdu, Turhan Kılıç, Ufuk Ekin ve Zafer Yenidünya ile birlikte İBB Meclis Üyesi Namık Kemal Ceylan, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ve İl Başkan Vekili Ufuk Tatar da katıldılar.

Göztepe Hilalspor Başkanı Baki Nedim Baltacı’nın Divan Başkanı, Burhanettin Yenidünya ve Metin Karabiber Divan Kurulu Heyeti olarak seçildiği Kongre; saygı duruşu ile başladı. Ardından Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporları okundu ve ibra edildi.

Tek listeyle gidilen seçimde Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı ve Koşuyolu Muhtarı Taşkın Tuna tüm Delegelerin oyları ile yeniden Kadıköy Kulüpler Birliği Başkanı seçildi.

Kongrenin son bölümünde ise Üyeler tek tek söz aldılar ve sorunlarını, Kadıköy Belediye Başkanını temsilen Kongrede yer alan Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Namık Kemal Ceylan’a ilettiler. TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu da Kongrede söz aldı ve Kadıköy ilçesi Kulüplerinin sorunlarını anlattı.

Kadıköy Kulüpler Birliği Olağan Kongresi sonucunda yeni Yönetim şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:
Başkan: Taşkın Tuna
Ramazan Oral
Hasan Ali Ölmez
Hüseyin Gediz
Metin Karabiber
İlhan Erkal
İhsan Yadiğar

Yedek Üyeler:
Burhanettin Yenidünya
Kadir Torpil
Şevket Yücel Gündoğdu
Salih Sorucu
Burak Tok

Denetleme Asil:
Ahmet Fevzi Yüceer
Ömer Ayten
Selçuk Kılıçarslan

Denetleme Yedek:
Baki Nedim Baltacı
Ali Deniz
İlhan Çelik

Acıbademspor tepki gösterdi
Toplantının sonunda ise Acıbademspor Başkanı Oğuzhan Atagün’ün tepkisi vardı. Kendi Kulübünün yok sayılmaya çalışıldığını ve Yönetimlerde kendilerine yer verilmediğini ifade eden bordo-beyazlı ekibin Başkanının, Kulüpler Birliği Yöneticilerini sert ifadelerle eleştirmesi üzerine, tartışmalar yaşandı.
















Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.