Kadir Topbaş 3. kez day

Kadir Topbaş 3. kez day

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Kadir Topbaş olduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'ndaki konuşmasında, 30 Mart Yerel Seçimi bazı Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını da açıkladı.

Salonu dolduran İstanbullular, “Dik dur eğilme, İstanbul seninle” sloganı ve “Beraber yürüdük biz bu yollarda/Beraber ıslandık yağan yağmurda/ Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda, bana herşey şeyi hatırlatıyor” sözleriyle Başbakan Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş’a tezahürat yaptılar.

“İstanbul nice şehirlere, nice medeniyetlere öncülük ettiği kadar AK Parti'nin ilke ve ideallerini, proje ve hedeflerini de şekillendirmiş, bize öncülük etmiş, bize istikamet çizmiş bir şehirdir” diyen Erdoğan, “İstanbul'un ruhunu, özünü, tarihini, kültürünü özümsemeyenler İstanbul'a hizmet etme gururunu yüklenemezler. İstanbul'un burası çok önemli. İstanbul'un mezar taşlarını sökenler, mezar taşlarından camilerine, erguvanlarından lalelerine, çarşılarından şadırvanlarına, simitçilerinden bozacılarına, poyrazından lodosuna, kedilerinden lüferine kadar her dem anlattığı tarihi anlamayanlar İstanbul'u asla anlayamazlar. İstanbul'u asfalt yollardan ibaret görenler hiçbir şey görmemiştir. İstanbul'u betonlardan ibaret görenler, İstanbul'da hiçbir şey görmemiştir.”

İstanbul'la ilgili gösterilen tanıtım filminin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Fazla söze ne hacet. Zaten Ziya Paşa güzel söylemiş. 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.' Eserler ortada. Bunu anlatmak da yetmez, vakit müsade etmez. İşte gerek belediyemizin yaptıkları gerek yerel yönetimin yaptıkları hepsi ortada. Bunlar bir kısmı. Daha burada sizlere gösterilemeyen nice eserler var. İnşallah kampanya boyunca büyükşehir, ilçe ilçe bunların hepsi size anlatılacak. İstanbul, AK Parti ile güzel. İnşallah AK Parti ile İstanbul daha güzel olacak. Çünkü İstanbul'da biz Türkiye'yi görüyoruz. Onun için İstanbul çok önemli. Bu dönemde de belediye başkan adayımız Kadir Topbaş” diye konuştu.

Kadir Topbaş'ın özgeçmişinin sunulduğu toplantıda Erdoğan, Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İstanbul milletvekilleriyle fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.