Kağıthane’de taksici cinayeti

Kağıthane’de taksici cinayeti

İstanbul Kağıthane'de kahvaltı yapmak için börekçiye gelen 2 taksici ile yan masadaki 5 madde bağımlısı genç sözlü sataşmanın ardından tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve 2 taksici öldürüldü.

   Sözlü Tartışmanın Yerini Bıçaklar ve Yumruklar Aldı

   Olay dün gece saat 05.00 sularında Çekliktepe İsmet İnönü Caddesi üzerindeki bir börekçide meydana geldi. Mesai değişimi yapmak için börekçinin önünde buluşan Serdar Aydın ve Emrah Kılıç isimli taksiciler kahvaltı yapmak için börekçiye girdiler. Yan masada oturan 5 kişilik madde bağımlısı genç ile bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başlayan taksiciler dışarıya çıktı. Taksicilerin ardından dışarıya çıkan gençlerle birlikte tartışma büyüdü ve 2 taksici bıçaklandı.

   Yakınlardan Linç Girişimi

   Dükkanda çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Serdar Aydın Kağıthane Devlet Hastanesi'ne, Emrah Kılıç ise Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 taksici de hayatını kaybetti. Polis tarafından yakalanıp sağlık kontrolüne getirilen saldırganlar, Serdar Aydın'ın bulunduğu hastaneye getirilince yakınları tarafından linç edilmek istendi. Öfkesine hakim olamayan yakınları polis sakinleştiremeyince takviye ekiplerden yardım istendi. Şüpheliler hastaneden güçlükle çıkarıldı.

   ''Sözlü Sataşma Olmuş''

   Olayın yaşandığı dükkanda çalışan Gaffur Güneş ''Gece 05.00 sıralarında 2 müşteri içeriye geldi. Onun dışında 5 kişi daha geldi. Sonrasında sözlü bir sataşma olmuş. Taksicilere sataşmışlar sonra birbirlerine girince ben ayırmaya çalıştım. O esnada biri bıçak çekmiş. Biri dükkanın önünde bıçaklandı diğeri de aşağıda bıçaklandı'' dedi.  

   Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.