Kaplan: Sporcularım ve dostlarım bana yeter

Kaplan: Sporcularım ve dostlarım bana yeter

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup ekiplerinden Osmaniye İstiklalspor’un Teknik Direktörü Mehmet Kaplan, son gelişmeler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup ekiplerinden Osmaniye İstiklalspor’un Teknik Direktörü Mehmet Kaplan, son gelişmeler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Dün yapılması gereken antrenmandan önce futbolcuları ile bir toplantı yapılan ve herkesin serbest kaldığını açıklayan sarı-yeşilli ekibin futbolcularına birçok takımdan transfer teklifi geliyor.

Ligde, lider durumda bulunan Bakırköy ekibin ligden çekilmesi de gündemdeki yerini korurken, Teknik Direktör Mehmet Kaplan bir konu hakkında bir açıklama yaptı.

Futbolcularının son derece haklı olduğunu ve dileyen herkesin takımdan ayrılabileceğini bir kez daha vurgulayan başarılı çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Kulüp bulmalarına da ön ayak olacağım"
Kulüp olarak yaşadığımız durum net bir şekilde ortada. Benim çok kaliteli bir futbolcu grubum var. Bir çoğu bizimle kalmak ve son ana kadar mücadeleyi bırakmamak düşüncesinde olduklarını bizlere ilettiler. Hepsi pırlanta gibi çocuklar, onlarla gurur duyuyorum. Ancak ben, Hocaları olarak hepsinin geleceğini düşünmek zorundayım. Dün akşamdan bu yana telefonlarım susmuyor. Birçok futbolcum bugün Kulübe gelerek evraklarını alacaklar. Hiç birisine de zorluk çıkartmayacağız. Gidene yardım olacağımız gibi, Kulüp bulmalarına da ön ayak olacağım.

"BAL takımları arıyor"
Futbolcularımızın taliplisi çok, bu son derece normaldir. Çünkü hepsi çok ahlaklı ve üstün karakter sahibi... Bölgesel Amatör Ligden arayan takımlar oldu. Sorulan tüm isimlere kefil oldum. Benim futbolcularıma güvenim sonsuz. Gittikleri her yerde başarı olacaklarına da eminim.

"Ligden çekilmeyeceğiz"
Herkesin aklında, 'Osmaniye İstiklalspor ligden çekilecek mi?' sorusu var. Cevabını vereyim; 1999 ve 2000 doğumlu oyuncularla lige devam edeceğiz. Hedefimiz Ligde kalmak olacak. Çıkıp, 95 yıllık şerefli armamızı temsil edeceğiz, bize de bu yakışır.

"Ben burada kalmayı seçtim"
Dün akşam evime gittiğimde çok düşündüm. Kendi kendime 'şimdi kadar güzel işler yapmışım ki, oyuncularımız beni bırakmak istemiyorlar' dedim. Bize güvenen spor camiasına da teşekkür ederim. 'Mehmet Kaplan ne yapacak?' diye sordular; Bana da bir tanesi Bölgesel Amatör Ligden olmak üzere 3 takım ciddi transfer teklifi yaptı. Bir Kulübümüzün Başkanı, 'tüm futbolcularını al gel. İstiklalspor’daki havayı burada da yakalayabilirsin' dedi, Başkanıma teşekkür ettim. Bugün Süper Amatör Ligden bir takımla görüşmeye gidecektim, artık kesin kararımı verdim, ben bir yere gitmiyorum. Son ana kadar mücadeleye devam edeceğim. İstiklalspor’un tesisleri büyük ihtimalle elimizden alınacak, lokalimiz belki de yıkılacak, bunlar beni çok üzüyor. Artık kapısında 'Mehmet Kaplan-Osmaniye İstiklalspor Teknik Direktörü' yazan bir odam olmayacak. Bilgisayarım belki olmayacak, konuklarımı ağırladığım ofisim de olmayacak. Ancak, benim alt yapımda 100’ün üzerinde sporcum var. Onlar bana yeter. Yöneticilerimiz var, dostlarımız var, Kulübümüzün Üyeleri var. Kulüp Görevlilerimiz var... Onların varlığı bana yeter. Transfer tekliflerini geri çevirdim. Osmaniye İstiklalspor Kulübü tamamen yıkılana kadar buradayım. Yıllar sonra birisi bana "İstiklalspor için ne yaptın?" diye soracak olursa, "Kulübümüzü bırakmadım. Gemiyi son ben terk ettim" diye gururla konuşmak için şimdi elimde fırsatım var. Tek dileğim şudur; Maçlarımızı yaptığımız sahalarımız elimizden alınmasın yeter…

Ali Kemal Demir

mehmet-kaplan1.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.