Karaağaçlı gençlere halı saha sözü

Karaağaçlı gençlere halı saha sözü

Büyükçekmece Belediyesi’nin,Karaağaç Köyünde verdiği iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.

İftar programına büyük ilgi gösteren Karaağaç ve Eskice çiftliği sakinlerine teşekkür eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “ Ramazanın güzelliklerini sizlerle birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ekibimle birlikte Ramazanın ilk gününden bu yana sürekli vatandaşlarımızla mahalle iftarlarında bir araya geliyoruz. Hem iftarımızı açıyor, hem de ilçemizin, mahallelerimizin sorunlarını konuşuyoruz” dedi.

Karaağaç ve Eskice çiftliğinde ki hizmet eksikliklerini Karaağaç muhtarı Nejat Doğan ile birlikte tespit ettiklerini dile getiren Başkan Akgün bu eksikliklerin tamamını sene içerisinde tamamlayacaklarının sözünü verdi. Akgün; “Karaağaç ta nüfus yoğunluğu olmadığından haliyle hizmetlerimizde eksiklikler söz konusudur. Muhtarımızla bu eksikliklerin listesini yaptık. Bu sene içerisinde mutlaka hepsini çözmüş olacağız. Özellikle yol ve tretuvar çalışmalarını yaz sezonunda mutlaka tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Karaağaç sakinlerinin, araçların hızlı gitmelerinden şikayetçi olmalarından dolayı köy merkezinde ki yol üzerinde üç ayrı noktaya set yapılması için Fen İşlerinden Sorumlu Teknik Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar’a talimat veren Başkan Akgün, iftar sonrası bol bol vatandaşların sorunlarını dinledi.

Özellikle bayanlara spor yapmaları bakımından, belirlenen yerlere spor aletleri konulacağını, çocuklardan gelen istekleri değerlendiren Başkan Akgün, Karaağaç İlköğretim Okulu bahçesine ise halı saha yapılacağının müjdesini verdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.