Karagümrük çıldırdı!

Karagümrük çıldırdı!

Pazarspor karşısında maça iyi başlayan F. Karagümrükspor, ikinci yarıda da baskılı olmasına rağmen yediği iki golle yenildi.

Süper Toto 3.Lig 1. Grup’ta mücadele eden Fatih Karagümrükspor ile Rize takımı Pazarspor Fatih Vefa Stadı’nda karşı karşıya geldi. Saat 13.30’da başlayan maçın ilk golünü Fatih Karagümrüksporlu Çağlar Yıldızer 44. dakikada attı.

 

2. YARIDA KONTROLÜ KAYBETTİ

İlk yarıda rakibi karşısında iyi defans yapan fakat atağa geçemeyen Pazarspor ikinci yarıda iyi bir futbol ortaya koyarak 70. dakikada Feyyaz Aydın' ın golüyle skoru eşitledi. 80. dakikada Evren Erdeniz maçın sonucunu belirleyen golü attı. Pazarspor bu galibiyetle puanını 28' e yükselterek ligde 5. sırada yerini aldı. F. Karagümrükspor, Pazarspor’a 2-1 yenilerek ligte 34 puanla 3. sıraya geriledi.


 

PAZARSPOR: MORAL OLDU

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı müsabakayla ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: ''Bu, ligin ilk devresinin son maçıydı. Takım olarak son altı haftadır galibiyet alamıyorduk, bu bizim için moral oldu. Maç boyunca rakibimiz daha baskılı oynadı, ilk yarıda özellikle pozisyon bulamadık. Maça iyi futbolcularımızdan yoksun çıktık, 6 eksiğimiz vardı. Maçın ikinci yarısında daha iyi oynadık, bulduğumuz az sayıdaki pozisyonu değerlendirdik.   Devre arasında takımımızdaki eksikleri gidereceğiz. 4 futbolcu alacağız.'' Haber: Erol Tekel

 

   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.