Karakaya: Bu sezon çok daha iyi olacağız

Karakaya: Bu sezon çok daha iyi olacağız

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA’nın Teknik Direktörü Oğuz Karakaya, Yeşilköyspor ile oynadıkları maçtan sonra açıklamalar yaptı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA’nın Teknik Direktörü Oğuz Karakaya, Yeşilköyspor ile oynadıkları maçtan sonra açıklamalar yaptı.

Transferde takıma faydalı olabilecek oyuncuları tespit etmeye çalıştıklarını aktaran Karakaya, Yeşilköy maçında 20 civarında oyuncuya şans verdiklerini ve tüm oyuncuların son durumunu görmek istediklerini belirtti. Kırmızı-yeşilli ekibin teknik patronu, transfer listesinde yer alan oyuncuların takıma katılması için çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti

"Kimse bizi unutmasın"

Pazartesi günü başlayacak olan kamp ile ilgili de konuşan Küçükçekmece ekibinin çalıştırıcısı "Kamp öncesinde büyük oranda eksiklerimizi gidermiş olacağız" diye konuştu. Karakaya, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde 2’nci olduklarını ve 3.Lig fırsatını son maçta kaçırdıklarının altını çizdi ve "Önceki sene çok istediğimiz halde Profesyonel Lig olmadı. Bu sene de ligin çok zor geçeceğini biliyoruz. Çünkü herkes takımını güçlendiriyor. Takımlarını güçlendirmek için büyük çaba içinde oluyor. İmkanlarını da iyi kullanmaya çalışıyor. Ancak kimse bizi unutmasın. İFA her zaman iddialıdır. Şu anda iyi yoldayız, her geçen hafta bizim için daha iyi olacak. 3. Lig hedefimiz var. Taraftarımıza ihtiyacımız büyük. Onların desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber : Ali Kemal Demir

ifaspor1-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.