Kartal Belediyesi Asfaltlama Çalışmaları İle Yolları Yeniliyor

Kartal Belediyesi Asfaltlama Çalışmaları İle Yolları Yeniliyor

Kartal Belediyesi iştiraki Karyapsan A.Ş tarafından üretilen asfalt, planlanan biçimi ile mahallere serildi

   Kartal Belediyesi’nin daha sağlıklı,  yaşanabilir ve çağdaş bir kent sunmak amacı ile yürüttüğü çalışmalarda tüm mahallelerde asfaltlama çalışmaları bu yıl ile ilgili planlamalara da başlandı.

   Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Kartal Belediyesi sorumluluk alanında olan sokak ve mahaller ile caddelerde asfaltlama ve yol çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.  Kartal Belediye  Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, çalışmalarla ilgili  Her mahallede yapılan çalışmalarla 2009 yılında 54.287.114 kg, 2010 yılında 82.236.532 kg, 2011 yılında 44.964.356 kg, 2012 yılında 60.000.000 kg asfalt, Kartal ilçesinde sokak ve mahallere serildiğini açıklamasında bulundu.

  Bunların yanı sıra 2012 yılında ayrıca beş ayrı yerde istinat duvarı yapıldığını ve  Fen İşleri Müdürlüğü’nce ayrıca engelliler sokakta projesi kapsamında 62 adet engelli rampası tamamlandığını da belirtti. Kartal ilçe sınırlarında 70. 382 metre  uzunluğundaki yol,  yasa gereği kontrolü ve bakımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğuna da vurgu yapan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.