Kartal Belediyesi’nden evlere kuaförlük hizmeti

Kartal Belediyesi’nden evlere kuaförlük hizmeti

Kartal Belediyesi, engelli, hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların yaşam kalitelerini artırarak, toplum sağlığına yönelik çalışmalarına bir yenisini ekledi

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, "Evde Kişisel Bakım ve Kuaförlük Hizmeti"  kapsamında başlattığı çalışma ile Kartal'da yaşlı, hasta, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların evlerine giderek kişisel bakımlarını gerçekleştiriyor. Kartal Belediyesi bu hizmetle; bakıma ihtiyacı olan Kartallıların yaşam kalitesini artırıp ailelerine destek sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşmasını hedefliyor. Yaş ve cinsiyet farkının gözetilmediği ücretsiz kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti ile saç kesimi, el-ayak tırnak kesimi, vücut temizliği, saç yıkama, saç ve sakal tıraşı ile kişisel bakım hizmetleri Kartal Belediyesi'nin profesyonel kuaförleri tarafından yapılıyor. 

Evde kişisel bakım ve kuaförlük hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, gerekli evraklarla (engelliler için; mahalle muhtarlıklarından temin edilecek Form-5, nüfus cüzdanı fotokopisi, rapor fotokopisi) Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvurabilir, 0216 280 56 61-71 numaralı hattı arayarak randevu alabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.