Kartal’ da taksici cinayeti

Kartal’ da taksici cinayeti

Kartal’da kaza ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ve polis ekipleri, ticari taksi içerisinde boğazı kesilmiş ceset buldu. Ceset, önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ardından da Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Alınan bilgilere göre olay, dün akşam 19.45 sularında Kartal Kurfalı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kaza ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen ekipler, ticari taksi içerisinde boğazı kesilmiş ceset buldu.

Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin taksi şoförü Fatih Uçar’a ait olduğu belirlendi. Taksicinin cesedi üzerinde yapılan incelemede cep telefonunu ve 400 TL nakit para bulundu.Polis ekipleri, olay hakkında çok yönlü soruşturma başlattı.

Hayatını kaybeden taksicinin cesedi önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ardından da Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERASI, TAKSİYİ GÖRÜNTÜLEDİ

Cinayetin gerçekleştiği taksi, olaydan birkaç dakika önce çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kayıtlara göre; 19.40 sıralarında olayın olduğu sokağa giren araçlarla birlikte görünen taksi, kısa süre sonra kameranın görüş açısı dışına çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.