Kartal Elçispor'un bileği bükülmüyor

Kartal Elçispor'un bileği bükülmüyor

İstanbul 2.Amatör lig 17.grubun güçlü takımlarından Sancaktepespor, Sarıgazi Stadında grubun iddialı takımlarından Kartal Elçispor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadele konuk ekip Elçispor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erd

İstanbul 2.Amatör lig 17.grubun güçlü takımlarından Sancaktepespor, Sarıgazi Stadında grubun iddialı takımlarından Kartal Elçispor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadele konuk ekip Elçispor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Mehmet Aykut Kaya, Onur Eser ve Ahmet Gülümser hakem triosunun yönettiği grubun üst sıralarını ilgilendiren mücadelenin ilk yarısını konuk ekip Kartal Elçispor, 18.dakikada Alper Karaağaç ve 43.dakikada Erdi Demirtürk'ün attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.

Sancaktepespor golü buldu ama yetmedi

İkinci yarıya farkı kapatmak isteyen ev sahibi Sancaktepespor etkili başladı, yaptığı değişiklikler ile oyuna ağırlığını koyan Sancaktepespor 81.dakikada İsmail Küsek'in golü ile farkı bire indirdi 1-2. Kalan bölümde mücadele gerginleşsede skoru korumayı bilen Kartal temsilcisi maçı 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Bu galibiyetle yenilgisiz olarak 11 puana yükselen Kartal Elçispor hafta sonu evinde Tunusbağıspor'u misafir edeken, 6 puanda kalan Sancaktepespor deplasmanda Üsküdar Salacakspor'la karşılaşacak.

sancaktepespor1-009.jpgkartal-elcispor.jpgsancaktepespor2-009.jpgsancaktepespor3-009.jpgsancaktepespor4-008.jpgsancaktepespor5-009.jpgsancaktepespor6-008.jpgsancaktepespor7-008.jpgsancaktepespor8-006.jpgsancaktepespor9-003.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.