Kartal'da otomobil kafeye girdi

Kartal'da otomobil kafeye girdi

Kartal'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyere çarpıp havalandı. Yaklaşık 20 metre mesafedeki kafenin duvarına çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kafede müşteri bulunmaması olası facianın önüne geçti.

Kaza, Kordonboyu Mahallesi Neyzentevfik Caddesi'nde meydana geldi. Maltepe istikametine 34 BA 2612 plakalı otomobiliyle seyreden Gökhan Şahin, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerleri aşan otomobil, havalanarak yaklaşık 20 metre mesafedeki bir bir kafenin duvarına çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Kafede müşterilerin bulunmaması olası faciayı önledi. 

Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkartılan sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sürücü Şahin, ambülansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bu arada görgü tanıkları, otomobil sürücüsünün hızla bir aracı takip ettiğini, karşısına başka bir araç çıkınca direksiyon hakimiyetini kaybedip kafeye girdiğini söyledi. Diğer bir görgü tanığı sürücünün telefonla konuşarak seyrettiğini öne sürdü. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.