Kartalgücü ile Kuştepespor puanları paylaştılar

Kartalgücü ile Kuştepespor puanları paylaştılar

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grubun iki iddialı takımı Kartalgücü ile Kuştepespor Kartal Yunus Stadında karşılaştılar.

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grubun iki iddialı takımı Kartalgücü ile Kuştepespor Kartal Yunus Stadında karşılaştılar.

90 dakikası çekişme içinde oynanan mücadele 2-2 sona erince iki ekipte 1 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma öncesi ev sahibi takım Kartalgücüspor Genel Kaptanı Osman Erdoğan, mücadelenin hakemlerine, saha komserine ve iki takım kaptanına çiçek takdim etme geleneğini bu maçtada sürdürerek misafirperverliğini bir kez daha gösterdi.

Mücadelenin ilk dakikalarına iki takımda hızlı başladılar. Karşılıklı ataklarla birbirine hata yapmaya zorlayan iki takımdan golü bulan konuk ekip Kuştepespor oldu. 24. dakika gelişen atakta ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu filelere yollayan Hamza Altınsoy takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Yediği golden sonra beraberlik golü için yüklenen Kartalgücüspor Berkay Ekici, Emre Azim ve Oğuz Şahin’le yakaladığı fırsatlardan sonuç alamadı. Mücadelenin 42. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı gören Caner Tekin takımını kalan sürede 10 kişi bıraktı. Mücadelenin ilk yarısı Kuştepespor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Kartalgücü ikinci yarı 10 kişi oynadı

Mücadelenin ikinci yarısına Şişli temsilcisi golle başladı 48.dakikada günün başarılı ismi Hamza Altınsoy takımını 2-0 öne geçiren golü rakip filelere yolladı.

Maçın son bölümleri nefesleri kesti

Bu dakikadan sonra tüm hatları ile Kuştepe kalesinde pozisyon arayan Kartalgücüspor, maçın sonlarına doğru eksik olmasına rağmen net pozisyonlar buldu. Oyuna sonradan girerek takımını ateşleyen Fevzi Tekin 87.dakikada attığı golle farkı bire indirdi. Bu golden sonra beraberlik golü için yüklenen Cemil Ayar’ın taleberi uzatma dakikalarında kazandığı penaltıyı Berkay Ekici ile filelere yollayarak maçın sonucu belirledi.

Bu beraberlikle 7 puana yükselen Kartalgücüspor, maç fazlası ile liderlik koltuğuna otururken önümüzdeki hafta Sekbanlarspor ile deplasmanda karşılaşacak. 5 puana yükselen Kuştepespor evinde Dikilitaşspor’u misafir edecek.

Murat Nazik

kustepespor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.