Kartalspor, Bayrampaşa maçına hazırlanıyor

Kartalspor, Bayrampaşa maçına hazırlanıyor

Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan kupada karşılaşacakları Bayrampaşa maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 PTT 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un teknik direktörü Kızıltan, ligin son iki haftasında yakaladıkları çıkışı, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 8 Kasım Perşembe günü Bayrampaşa ile yapacakları maçta da sürdürmek istediklerini ifade etti. 

Kızıltan yaptığı değerlendirmede, ligde 9. haftada Denizlispor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından, 10. hafta mücadelesinde deplasmanda 1461 Trabzon'u aynı skorla mağlup etiklerini hatırlatarak, takımının her hafta daha iyiye gittiğini belirtti. 

Kartalspor Teknik Direktörü, 1461 Trabzon maçı ve kupa mücadelesi için özetle şunları kaydetti: 

''1461 Trabzon deplasmanı zorluydu. Fakat her hafta oyun olarak üzerine koyan bir Kartalspor gerçeği var. Zorlu geçeceği düşünülen, futbol kamuoyunda üç puan anlamında bize pek ihtimal verilmeyen bir karşılaşmaydı. Trabzon'dan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorduk. Çok iyi çalıştık, iyi oynuyoruz. Bu maçta çok önemli bir üç puan aldık, çok sevinçliyiz. Şimdi sırada Bayrampaşa ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçımız var. Kupa maçına odaklanacağız ve tur atlamak için elimizden geleni yapacağız.'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.