Kartalspor Biga Adaspor’u eli boş yolladı

Kartalspor Biga Adaspor’u eli boş yolladı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kartalspor, ilk yarının son maçında evinde Biga Adaspor’u misafir etti.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kartalspor, ilk yarının son maçında evinde Biga Adaspor’u misafir etti.

Seyircisinin 90 dakika boyuna hiç susmadan müthiş şekilde destelediği Kartalspor, mücadeleyi 2-1 kazanarak sahadan 3 puanla ayrılan takım oldu.

Kartal Bulvar Stadında oynanan mücadeleyi Kocaeli Bölgesi Hakemi Volkan Kırbaş yönetirken, Bülent Eraykutlu ve Muhammed Tutak yardımcı hakem olarak görev yaptılar.

Mücadeleye saha ve seyirci avantajı ile başlayan ev sahibi Kartalspor, baskılı oynadığı ilk yarıda aradığı golü uzatma dakikalarında buldu.

Defansın arkasına atılan topu iyi takip eden günün başarılı isimlerinden Okan Bebek akıllı bir vuruşla kalecinin üzerinde topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

İkinci yarıya iki takımda hızlı başladılar, konuk ekip beraberlik golü ararken Kartalspor farkı açmak için ataklarını sıklaştırdılar.

İlerleyen dakikalarda baskılarını arttıran Mehmet Yorulmazlar’ın öğrencileri 80.dakikada Okan Demir’in golü ile skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra geriye çekilen ev sahibi ekibin üzerine etkili giden Adaspor 83.dakikada Serhat Görmen’in golü ile farkı bire indirdi 2-1.

Kalan sürede konuk ekibin baskılarına karşı sağlam ve yerinde savunma yapan Kartalspor mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi.

Kartalspor seyircisi görevini yaptı

Kartalspor taraftarları büyük destek verdiği ve hiç susmadan takımını desteklediği karşılaşmanın sonunda futbolcular ile birlikte galibiyeti kutlarken ortaya mükemmel görüntüler çıktı.

Kartalspor ilk yarıyı 2. sırada tamamladı

Kartalspor ilk yarıyı Adaspor galibiyeti ile tamamlarken oynadığı 13 maçtada yenilgi yüzü görmedi. 7 galibiyet ve 6 beraberlik alan Bordo Beyazlılar 27 puan toplayarak 28 puanlı Modafen’in ardında ligi 2. sırada tamamladı.

Murat Nazik

kartalspor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.