Kavacıkspor Toprak Sahasına kavuştu

Kavacıkspor Toprak Sahasına kavuştu

Kavacıkspor 2016-17 Futbol Sezonunda ikinci maçı olan Sancaktepespor ile oynayacağı mücadeleyi iç sahada oynayacak.

Kavacıkspor 2016-17 Futbol Sezonunda ikinci maçı olan Sancaktepespor ile oynayacağı mücadeleyi iç sahada oynayacak.

Toprak Sahalı zemin de olsa kendi sahalarında uzun bir zaman diliminin ardından maç yapmaya başlayacak olan Yeşil-Beyazlılarda bugün sahanın maça yetişmesi için hummalı bir çalışma vardı.

Kavacıkspor Yönetimi yaptığı paylaşım ile maç öncesinde kamuoyunu bilgilendirdi. Yapılan açıklamada Yeniden Sahalarına kavuşmalarında emeği olan çeşitli kişi ve kurumlara teşekkürler iletildi.

İşte mesajın içeriği ;

EA İnşaat'a satılan sahamızdaki parsel yüzünden uzun süre resmi maç oynayamadığımız Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadımız yoğun mesai ile Cumartesi oynanacak A takım maçımıza hazırlanıyor. Başkanımız Yusuf Kesici, yönetim kurulu üyelerimiz ve çalışanlarımızla sahamızı maç saatine yetiştirmek için büyük çaba harcıyoruz.

Saha yapımında ve Sahadaki ea inşaata satılan Arazimizin kulübümüze verilmesinde emeği olan Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek'e ve Beykoz Belediye Ailesine, İstanbul Büyük Şehir Belediye Ailesine, Karayolları 8. Bölge şefimiz Yakup beye, Beykoz Belediyesi Fen işleri Şefimiz Fahrettin Pehlivan'a ve emeği geçen her kese sonsuz şükranlarımızı sunarız, denildi.

kavacikspor-001.jpg

 

Talip Ercan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.