Kavacık'ta yangın paniği

Kavacık'ta yangın paniği

Beykoz'da içinde yüzlerce kişinin bulunduğu 8 katlı bir iş merkezinin çatısında meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

 Kavacık, Rüzgarlıbahçe, Kavak Sokak üzerinde bulunan 8 katlı Kavacık Ticaret Merkezi'nin çatısında saat 09.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın nedeniyle binanın tüm katları duman içinde kaldı. Alarm verilmesi üzerine içeride bulunan yüzlerce çalışan panikle işmerkezinin dışına kaçtı. Çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevkedildi. 

Kavacık, Beykoz, Ümraniye ve Çavuşbaşı itfaiye grupları kısa sürede iş merkezine gelerek yangına müdahale etti. Yangın nedeniyle iş merkezine ambulans ekipleri de sevkedildi. Çatıda çıkan yangına ilk olarak merdiven aracıyla su sıkılarak müdahale edildi. Daha sonra oksijen maskesi takan itfaiye erleri, çatıya çıkarak yangına müdahale etti ve bir saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle büyük bir panik yaşandığını söyleyen bir personel "Alarm zili çaldı. Biz de kısa sürede binayı terk ettik. Alev yoktu ama duman vardı" diye konuştu. Başka bir personel ise "Yangının çıkış nedenini bilmiyoruz. Duman vardı. Herkes dışarı çıktı. Mahsur kalan kimse yok" dedi. 

Bir sigorta şirketi ile bazı işyerlerinin bulunduğu iş merkezinde yüzlerce kişinin çalıştığı öğrenildi. Ölen ve yaralanan kimsenin bulunmadığı yangında iş merkezinde büyük çaplı maddi hasar oluştu. Çatı da meydana gelen yangının çıkış nedeninin daha sonra yapılacak olan incelemenin ardından belirleneceği öğrenildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.