Kavakpınarspor umutlarını arttırdı

Kavakpınarspor umutlarını arttırdı

İstanbul 1.Amatör lig 14. Grubta alt sıralardan kurtulmak isteyen Sarıgazispor, evinde misafir ettiği Kavakpınarspor'a 3-2 mağlup olarak kendini zor duruma soktu.

İstanbul 1.Amatör lig 14. Grubta alt sıralardan kurtulmak isteyen Sarıgazispor, evinde misafir ettiği Kavakpınarspor'a 3-2 mağlup olarak kendini zor duruma soktu.

Sarıgazi Stadında oynanan ve alt sıraları yakından ilgilendiren grubun önemli maçını Turabi Karadağ, Süheyl Onur Sırma ve Tugay Şahin hakem triosu yönettiler. Düşme tehlikesi yaşayan ve şiddetle 3 puana ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinde atak oynayan ve maçı kazanmak isteyen ev sahibi Sarıgazispor 28.dakikada Serhat Yolcu'nun golü ile 1-0 öne geçti.

Golden sonra ataklarını sürdüren kırmızı yeşilliler farkı açaçak golü bulamadılar. İlk yarının sonlarına doğru beraberlik arayan konuk ekip 44.dakikada İbrahim Celep'in attığı golle ilk yarının sonucunu belirledi 1-1.

Kavakpınar ikinci yarıya golle başladı

İkinci yarı başlamasıyla ataklar yapan Kavakpınarspor 47.dakikada galibiyet golünü attı. Sarıgazispor defansının  uzaklaştıramadığı topa karambolde son dokunan Erdem Aytar takımını deplasmanda 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Galibiyet golünün morali ile baskılarını sürdüren Pendik temsilcisi 55.dakikada günün başarılı ismi İbrahim Celep'in ceza sahası dışından attığı golle farkı ikiye çıkardı 1-3. Sarıgazispor 1 dakika sonra kazandığı frikik atışını Serhat Yolcu'nun mükemmel vuruşu ile filelere yollayarak farkı bire indirdi 2-3. Bu dakikadan sonra tüm hatları ile rakip kalede pozisyon üreten Sarıgazispor yakaladığı bir çok fırsatları değerlendiremedi.

Maçın son düdüğüyle mücadeleyi deplasmanda 3-2 kazanan Kavakpınar puan farkını bire indirdi ve ligde kalma umutlarını önümüzdeki haftalara taşıdı.

kavakpinarspor.jpgkavakpinarspor1.jpgkavakpinarspor3.jpgkavakpinarspor2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.