Kayarak karşı şeride geçti

Kayarak karşı şeride geçti

Maltepe'de, kaygan yol nedeniyle kontrolden çıkan bir otomobil karşı seride geçerek başka bir otomobile çarptı. Kaza nedeniyle biri kadın 2 kişi yaralandı.

 Kaza saat 09.00 sıralarında Küçükyalı sahil yolunda meydana geldi. İddialara göre Hamza Vargün'ün kullandığı 34 HL 1873 plakalı otomobil, gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Daha sonra Kadıköy istikametine giden Gülşen Tokaç'ın kullandığı 34 HA 7032 plakalı otomobile çarparak durabilen otomobile arkadan gelen Hakan Cengiz'in kullandığı 34 AD 0777 başka bir otomobil vurdu. Olay sırasında sürücülerden Gülşen Tokaç ve Hamza Vargün çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların yardımına koşan çevredeki vatandaşlar, daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Hurdaya dönen otomobillerinde sağlık ekiplerini bekleyen yaralılar, daha sonra ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle bir süre yoğunluk yaşanan sahil yolu, otomobillerin kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de araçlardan akan yakıtı temizledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.