Kayıp kadının cesedi bidondan çıktı

Kayıp kadının cesedi bidondan çıktı

İstanbul'da, yakınlarının kayıp müracaatında bulunduğu 56 yaşındaki Fatma Top’un, öldürüldüğü belirlendi. Top’un dünürü Mehmet T. ve arkadaşı F.Ö, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Top’un cesedi, Sarıyer’deki bir gölette bidon içerisinde bulundu.

Sarıyer Uskumru Köyü’nde oturan Fatma Top’un yakınları, 4 Şubat’tan itibaren beri kendisinden haber alamadıkları Top’un bulunması için polise kayıp müracaatında bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalarda Fatma Top’un en son aynı köyde bulunan dünürü Mehmet T.’ye ait arı çiftliğinde görüldüğü tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınan Mehmet T.’nin, tartıştığı Fatma Top’u döverek öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Mehmet T.’in, Top’un cesedini büyük bir bidona koyduktan sonra oraya yakın suni göle attığını söylemesi üzerine belirtilen yerde yapılan aramada Top’un cesedine ulaşıldı. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cesedin otopsisi, Fatma Top’un sert bir cisimle kafasına vurularak öldürüldüğü ortaya çıkarıldı. Cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Fatma Top, defnedilmek üzere memleketi Samsun’a götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulaması süren Mehmet T.’nin ifadeleri doğrultusunda arkadaşı F.Ö. de gözaltına alındı. İfadelerine başvurulan Fatma Top’un yakınları, cinayetin Top’un kaybolan 3 altın bileziği için işlenmiş olabileceğini ileri sürdü.

BİR BAŞKA KAYIP VAKASIYLA BAĞLANTI ŞÜPHESİ

Fatma Top’un dünürü tarafından öldürüldüğü iddiası, 16 yıl önce Samsun’da altınlarıyla birlikte ortadan kaybolan Fikriye isimli 19 yaşındaki nişanlı kızın akıbetini de yeniden gündeme getirdi. Genç kızın kaybolmasıyla ilgili o dönem sorgulandığı öğrenilen Mehmet T.’nin yıllar önceki kayıp olayıyla bir ilgisinin olup olmadığı araştırılıyor.

Şüpheli şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.