Kaza yapan konsolos eşine yurt dışına çıkış yasağı

Kaza yapan konsolos eşine yurt dışına çıkış yasağı

Beşiktaş'ta, trafik kazası yaparak 2 kişinin yaralanmasına neden olan İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel, adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Hakkında yurt dışına çıkışına yasak da getirilen Köppel'in, adli kontrol uygulaması kapsamında her cuma günü evine en yakın karakola giderek imza atmasına karar verildi

Beşiktaş Bebek'te dün saat 15.00'te meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin yaralanmasına neden olan İsviçre Konsolosu'nun eşi Andrea Köppel, polis merkezinde ifade verdikten sonra polis nezaretinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine getirildi. Cumhuriyet savcısı, ifadesini aldıktan sonra hakkında adli kontrol tedbiri kararı verilmesi talebiyle Köppel'i nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Mahkeme, araç sürücüsü Köppel'in adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmasına hükmetti.

Adli kontrol tedbirleri kapsamında yurt dışına çıkışına yasaklama getirilen Köppel'in, her hafta cuma günleri evine en yakın polis merkezine giderek imza atmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.