Kenan Kahveci: Ağabeyimin ölümü doğru dürüst aydınlatılamadı

Kenan Kahveci: Ağabeyimin ölümü doğru dürüst aydınlatılamadı

Şüpheli bir trafik kazasında vefat eden eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci'nin kardeşi Kenan Kahveci, ağabeyinin ölümünün doğru dürüst aydınlatılamadığını söyledi. Kahveci, “Ağabeyimin vefatında kendisi suçlandı. Hatta çocukları tazminata mahkum edildi.” de

Merhum Maliye Bakanı Adnan Kahveci, ölümünün 20 yıl dönümünde Kartal’daki kabri başında dualarla anıldı. Anma törenine katılan kardeşi Kenan Kahveci, ağabeyinin ölümünün üzerinden 20 yıl geçtiğini hatırlattı. Kahveci, “Ağabeyimin vefatında kendisi suçlandı. Hatta çocukları tazminata mahkum edildi. Daha sonra Devlet Denetleme Kurulu bir rapor hazırladı. O raporda ne olduğunu bilmediğim ‘apollo sendromu hastalığı’ teşhisi koydular. Son paragrafta bu yazıyordu. Yine bu bende meçhul iz olarak kaldı. Ölümü bile doğru dürüst aydınlatılamadı.” ifadelerini kullandı.

Oğlu Cihan Kahveci ise, “Herkese rahmetli babam Adnan Kahveci’nin anısını yaşattığı için teşekkür ediyorum. Onun yerini doldurmak oldukça zor. Ona layık olmaya çalışıyoruz. Anısını yaşatanlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.