Kendisini dolandıranı görüntüledi

Kendisini dolandıranı görüntüledi

Bir prodüksiyon şirketinden 12 bin liralık fotoğraf makinesini kiralayan şahıs, kiraladığı makine ile birlikte kayıplara karıştı.

   Fotoğraf makinesini kiraya veren kameraman ise şüphelenerek şahsın görüntüsünü cep telefonuna kaydetti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan kameraman ise fotoğraf makinesini kiraya verdiği şahıstan şikayetçi oldu.

   Okmeydanı’nda bir prodüksiyon şirketinde inanılması güç bir olay yaşandı. Düğünü olduğunu ve acil kameraya ihtiyacı bulunduğunu belirten Hacı Demiray isimli bir genç, internetten bulduğu prodüksiyon şirketinden fotoğraf makinesi kiralamak istedi. Bu sırada makineyi denemek amaçlı gencin fotoğrafını çekmek isteyen Kameraman Hakan Aydın ise, gencin bu durumdan rahatsız olması üzerine cep telefonunu kullanarak genci kaydetti. Hacı Demiray adına kayıtlı kimlikle kiralama işlemi yapan genç, kendisine verilen evrakları doldururken görüntülere yansıdı. Kiralama sırasında 300 TL kaparo bırakan genç, bu sırada daha fazla para bırakmak istemedi. Birara fotoğraf makinesini da inceleyen genç, işlemlerin ardından fotoğraf makinesini alarak kayıplara karıştı.

   Olayı yaşayan ve dolandırıldıklarını iddia eden Kameraman Hakan Aydın, “Biz kamera kiralama işleri ile uğraşıyoruz. Aynı zamanda da kameramanlık yapıyoruz. Bu arkadaşımız bizi internetten bulmuş. Aradı, düğünü olduğunu söyledi ve çok acil fotoğraf makinesine ihtiyacı olduğunu söyledi. Kullanabilecek biri olup olmadığını sorduk. Yeğenlerinin bu işi yapabileceğini söyledi. Fotoğraf makinesini kullanabileceklerine ikna olunca anlaştık” dedi.

    Fotoğraf makinesini almaya geldiklerinde deneme amaçlı fotoğraf çekmek istediğini gencin bu durumdan rahatsız olduğunu ifade eden Hakan Aydın, “Bende bu rahatsızlıktan dolayı dayanamadım. Meslek hastalığı telefonun kamerası ile çekime başladım” şeklinde konuştu. Şahsın fotoğraf makinesini kiraladıktan sonra getirmesi gereken zamanda getirmemesi üzerine şahsı aradıklarını ifade eden Hakan Aydın, uzun süren uğraşlara rağmen şahsın fotoğraf makinesini getirmediğini ve bunun üzerine polis merkezine şikayette bulunduklarını söyledi.
Şikayet üzerine harekete geçen polis, şüp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.